Nordic Life Science Days tiltrekker seg ledende beslutningstakere fra Life Science-sektoren, ikke bare innen bioteknologi, farmasi og medtech, men også aktører innen økonomi og forskning, politikere og regulatoriske myndigheter. NLSDays er en konferanse for alle som er interessert i nordisk Life Science, bioteknologi, legemidler, medisinsk utstyr og e-helse. Basert på de seneste og mest avanserte verktøyene innen nettverksbygging, vil Nordic Life Science Days vise frem det beste Norden har å tilby.

Den nordiske regionen er stolt over å kunne presentere noen av verdens mest innovative selskaper innen bioteknologi, medtech og farmasi. Regionen har også den tolvte sterkeste økonomien, noe som gjør det til et perfekt sted å investere i.

Tilrettelegger for samarbeid

Konferansen tilbyr ulike workshops, presentasjoner fra flere bedrifter, utstillinger, ansikt-til-ansikt-møter og unike mottakelser. Her er alt tilrettelagt for å bygge relasjoner og nettverke med likemenn, potensielle partnere og investorer. Hvert møte er en mulighet. På NLSDays legges det vekt på kvaliteten på møtene, fremfor kvantiteten. Opplegget tilrettelegges slik at du får god tid til å møte de andre delegatene i et stressfritt miljø.

NLSDays 2017 blir arrangert i hjertet av Medicon Valley i Malmö-København-regionen 12.-14. september. Basert på tidligere arrangementer, kan konferansen forvente nærmere 1000-1200 internasjonale delegater. I fjor hadde deltok 1070 mennesker på konferansen, 36 land var representert, over 12 000 møter ble forespurt og over 2 200 møter ble avtalt.

Gjør det enkelt å avtale møter

Konferanseløsningen partneringONE® gjør det enkelt for Life Science-delegatene å møtes. Løsningen har den unike evnen til å håndtere komplekse interaksjoner mellom tusenvis av ledere fra ulike selskaper.

Det sofistikerte web-baserte systemet gjør det mulig for delegatene å finne potensielle partnere, arrangere møter på forhånd, samt administrere hele prosessen. Delegatene kan logge inn og holde kontakt med alle på konferansen, hvor som helst og når som helst.