Årets konferanse presenterer de siste trendene og viser frem det beste Norden har å tilby. Her finner du hele verdikjeden innen livsvitenskap både på utstilling og på scenen. Konferansen har spesiell fokus på onkologi, takket være kontinuerlig samarbeid med Oslo Cancer Cluster.

– Oslo Cancer Cluster er stolt av å bidra som programvert ved NLSDays 2016. Med tre onkologi «super sessions» har programmet klart fokus på dette svært innovative området og vi ser frem til stimulerende presentasjoner og diskusjoner der vi engasjerer både nordiske og globale eksperter. Som i 2015 har vi en norsk paviljong der vi samler rekordmange aktører fra norsk livsvitenskapsindustri. NLSDays fremstår som en relevant plattform for å vise frem fremstående norsk R&D innen kreftfeltet og andre områder, sier Ketil Widerberg, General Manager ved Oslo Cancer Cluster.

Innovasjon og bærekraft

– Vi vil belyse og vise frem innovasjon innenfor hvert område på konferansen og hele verdikjeden fra tidlig forskningsstadium til pasient. Vi vil diskutere hvordan helsesystemer kan bli bærekraftige, hvordan innovasjon kan gi bedre partnerskapsmodeller og hvordan aktørene kan bli del av et mer integrert økosystem, forklarer Olivier Duchamp, Managing Director for NLSDays og Bionordic Services CEO.

Etter kun tre år, er NLSDays allerede anerkjent som det største partnerskapssamling innen livsvitenskap i Norden.

– Nordic Life Science Days er innovative, i vekst og oppfyller sin opprinnelige misjon—å skape en profesjonell plattform for nettverksbygging for små og mellomstore nordiske selskaper innen livsvitenskap og bringe dem i kontakt med globale farmasøytiske selskaper og investorer for å få i stand avtaler. Målet er å bringe sammen de rette folkene, støtte opp om innovasjon og drive frem business, sier Duchamp.

– Når alt kommer til alt, er det pasienten som drar nytte av dette—gjennom bedre diagnostikk og behandling. Det er det det dreier seg om.