Shadow

10 ideer til små våtbarer i kjelleren våtbarideer moderne våtbarideer


Leter du etter ideer til små våtbarer, ideer til våtbarer i kjelleren eller moderne våtbarideer? Å ha en våt bar i kjelleren din vil virkelig ta det underholdende spillet ditt til neste nivå, og er noe du bør vurdere i hjemmet ditt. Her er noen gode ideer du kan bruke til å lage en våt bar som fungerer for deg.

Små våte bar ideer

Først, la oss starte med ideene for små våte barer. Du har kanskje ikke mye plass til å sette en våt bar, men det betyr ikke at du ikke kan få det utseendet og følelsen du ønsker. Her er noen små våte bar-ideer for hjemmet ditt.

Små våte stenger med bakspeil

Små våte bar ideer med speil backsplashSmå våte bar ideer med speil backsplash

Små våte bar ideer med speil backsplash

Speil har lenge vært brukt som en måte å tilføre mer lys til et lite rom, og du kan bruke dette til din fordel når du ser på ideer til små våte barer. Du kan legge til et speilsprut i baren og få hele området til å føles mye større. Dessuten hjelper det baren din til å se stilig og sofistikert ut.

Lag L-formede stenger for å spare plass – ideer til små L-formede våte barer

Liten L-formet våt bar-ideer

Liten L-formet våt bar-ideerLiten L-formet våt bar-ideerLiten L-formet våt bar-ideer

Tror du ikke du har nok plass til en våt bar? L-formede stenger er en av de mest populære ideene for små våte stenger akkurat nå. De kan hjelpe deg med å bruke et ubrukt hjørne slik at du kan få den fulle våte baren du ønsker uten å ta for mye plass.

Få mest mulig ut av død plass – ideer til små våte barer som bruker ubrukt plass

Små vått gress ideer ved hjelp av død plass

Små vått gress ideer ved hjelp av død plassSmå vått gress ideer ved hjelp av død plassSmå vått gress ideer ved hjelp av død plass

Det fine med ideer til våte barer er at de kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av enhver liten eller vanskelig plass i hjemmet ditt. Hvis du for eksempel har en liten alkoveplass som du ikke er sikker på hva du skal gjøre med, kan du enkelt legge til en våt bar.

Ideer for vått kjellergress

Kjellere er et flott sted å legge til en våt bar, da de ofte utgjør en flott underholdende plass. Når du har en våt bar der nede, trenger du ikke fortsette å gå opp igjen for å drikke. Her er noen ideer til våt bar i kjelleren som hjelper deg å få mest mulig ut av plassen.

Våt kjellerbar ideer med belysning som brukes effektivt

Våt kjellerbar ideer med belysning som brukes effektivt

Våt kjellerbar ideer med belysning som brukes effektivtVåt kjellerbar ideer med belysning som brukes effektivtVåt kjellerbar ideer med belysning som brukes effektivt

Belysning vil utgjøre hele forskjellen i våtbaren din, så husk å vurdere dette når du ser på ideer til våtbarer i kjelleren. Du kan for eksempel legge til lyslister under barbelysningen din, og dette vil legge til flott omgivelsesbelysning til baren din.

Ideer for bar i våt kjeller i kjøkkenstil

Siden du får mer plass i kjelleren, kan du gå helt ut og ha en bar i kjøkkenstil. Disse inkluderer kjøleskap, benkeplater, oppvaskmaskiner og den aller viktigste vasken. I utgangspunktet gir den deg alt du ønsker på et kjøkken, minus rekkevidden å lage mat på.

Ideer for våt kjeller med vegg for vinstativ – Prøv å installere en vegg for vinstativ

Våt kjellerbar ideer med hyllevegg for sommeren

Basemet våt bar idé med vegghylle for sommeren

Hvis du elsker sommeren, vil du se etter ideer til våt bar i kjelleren som inkluderer dette. Du kan enkelt bygge baren din slik at den har en full vegg med vinstativ for å holde hele vinsamlingen din. Det setter vin innen rekkevidde, pluss at det bidrar til å legge til innredningen.

Legg til en buet disk til din våte kjellerbar

Legg til en buet disk til din våte kjellerbar

På et vanlig kjøkken vil en buet benkeplate være litt overveldende å bruke. Men ideene om vått gress i kjelleren, de har rett. Legg til den buede linjen for å legge til visuell interesse for linjen.

Moderne ideer om vått gress

Når folk tenker på våte barer, tenker de på de gamle stilene fra 70- og 80-tallet. Men den moderne våtbaren kan enkelt oppdateres for den moderne tid. Her er noen moderne våtbarideer for deg.

Moderne bar-ideer med ekstra bar-tv

Moderne Wet Bar Ideer Med TV

Moderne Wet Bar Ideer Med TVModerne Wet Bar Ideer Med TVModerne Wet Bar Ideer Med TV

Vil du ha vennene dine over for å se kampen og ta et par drinker? Da vil du være på utkikk etter moderne våtbar-ideer som inkluderer en TV. Du kan inkludere en rett i den våte baren slik at du kan se handlingen selv når du får din neste drink.

Legg til en oppvaskmaskin til din moderne våtbar

Moderne ideer til oppvaskmaskin med våt bar

Legg til en oppvaskmaskin til din moderne våtbarModerne ideer til oppvaskmaskin med våt barLegg til en oppvaskmaskin til din moderne våtbar

Hvis du tenker på moderne bar-ideer, er det perfekt for deg å legge til en oppvaskmaskin. Du vil ikke vaske glass for hånd, ikke når du skal kose deg. Du kan kaste dem i oppvaskmaskinen når du trenger rene glass og la det gjøre jobben for deg.

Moderne wetbar-ideer med et minimalistisk utseende

Moderne minimalistiske våtbar-ideer

Moderne minimalistisk wet bar-idéModerne minimalistiske våtbar-ideerModerne minimalistisk wet bar-idé

For de som leter etter moderne våtbar-ideer, vil de elske en minimalistisk våtbar-look. Du kan gå for et åpent konseptområde komplett med tre- og steintak som vil se bra ut i ethvert hjem. Fullfør det med trehyller og LED-belysning, og du har den beste moderne baren der ute.

Bidraget av Jenny Han, en hjemmedesignskribent og redaktør for Fonter i Storbritannia

FAQ

 1. Hva er forskjellen mellom en våt stripe og en tørr stripe?

  Hovedforskjellen er at hvis du vil installere en våt bar, vil du bli rørlegger for en vask. Dette lar deg trekke vann og helle juice og is etter behov når du blander drinker.

 2. Er en våt stripe bedre enn en tørr stripe?

  Når du ser på ideer til våtbarer i kjelleren, vil du se at en våtbar gir flere fordeler. For eksempel lar en våt bar deg slippe isen som var nødvendig for å lage en drink. I en tørr bar, bruk en plastkum som en provisorisk vask, eller ta drinken med til kjøkkenet for å fjerne isen.

 3. Hva annet bør inkluderes i ideer om bar i våt kjeller?

  I tillegg til vask for vann og avløp bør du ha benker, et lite kjøleskap for oppbevaring av drikke og hyller eller skap for glass, flasker og andre lignende drikkebeholdere.

 4. Vil en våt bar gi verdi til hjemmet ditt?

  En våt kjeller vil ikke alltid gi verdi til hjemmet ditt, men noen ganger kan det. Hvis du for eksempel tenker på ideer til små våte barer for stuen din, vil de ikke tilføre mye verdi. En våt bar i kjelleren, der du er lengst unna kjøkkenet, kan imidlertid øke prisen på boligen din.

 5. Hvor mye vil det koste å installere en våt bar?

  Dette vil avhenge av kjelleren våt bar ideer du har, men vanligvis vil du bruke rundt $2000 til $4000 for å legge den våte baren til hjemmet ditt. Prisen vil avhenge av om du legger til materialer eller utstyr av høyere kvalitet.