Shadow

9 romdesigner i indisk Pooja-stil du absolutt vil elske!


Hver indisk familie må ha et pooja-rom bygget og godt vedlikeholdt. Du kan til og med ha en i hjemmet ditt. Siden du tar religionen din veldig seriøst, vil du kanskje til og med at pooja-rommet ditt skal ha det beste designet. Hvis du planlegger å renovere pooja-rommet ditt, har vi noen indisk stil pooja-romdesign for deg.

Indisk stil pooja romdesignidé

Før vi gir deg noen ideer om hvordan du pusser opp eller bygger ditt pooja-rom, la oss dele litt kunnskap om viktigheten av et pooja-rom.

Hvorfor er et Pooja-rom et must?

Indisk historie har en rik kultur. Det meste har å gjøre med å følge Gud religiøst og helhjertet. Derfor spiller det ingen rolle om du er rik eller fattig. Du vil alltid finne et pooja-rom i en indisk husholdning. Denne plassen i hjemmet ditt lar deg meditere og være i fred mens du tilber Gud.

Derfor vil du at denne plassen skal se best ut. Tross alt vil du få Guds hus til å se vakkert ut. Nå tror du kanskje at å renovere pooja-rommet eller bygge et nytt ville brenne et hull i lommen. Vel, det er ikke sant fordi disse romdesignene i indisk stil er rimelige, men likevel stilige.

Pooja-romdesign i indisk stil

Indisk pooja romdesign

Hvordan velge romdesign i indisk stil Pooja?

Før du velger en av de beste soveromsdesignene i indisk stil, er det én ting du bør huske. Vastu Shashtra (hinduistisk tradisjon) sier at guddommen i pooja-rommet ditt alltid skal vende mot nordøst. Det er retningen til Kuber, rikdommens Herre.

Men med begynnelsen av urbaniseringen er det veldig vanskelig for folk å ha et dedikert pooja-rom. De fleste av dere bor kanskje i leiligheter der det ikke er så lett å gjøre endringer. Så å finne romdesign i indisk stil for et sted med plassbegrensninger blir uunngåelig.

Men ikke bekymre deg! Enten du vil ha et spesielt pooja-rom eller bygge et på en liten plass, har vi de beste designene for deg! Så, uten å kaste bort et eneste minutt av tiden din, la oss se de beste romdesignene i mellomklassen i indisk stil.

Beste ideer til Pooja-rom i indisk stil

Her er de tre beste indiske Mandir-designene for hjemmet ditt.

Pooja enhet med stein arrangert vegg

Dette designet kan være din redning hvis du ikke kan dedikere en plass til å bygge pooja-rommet ditt. Det tar ikke bare mindre plass, men får også pooja-rommet ditt til å se stilig ut. Ikke rart at det er en av de beste ideene til pooja-rom i indisk stil!

Pooja-romdesign i indisk stil

Indisk pooja-romdesign med steinavlastningsvegg

La oss fortelle deg at denne designen er en av de mest ettertraktede designene for pooja-rom. Dette er fordi det lar deg eksperimentere med steinene som er innebygd i veggen din. Du kan velge hvilken som helst type stein med forskjellige teksturer. Og du kan også velge hvilken som helst farge for å male veggen. Vi anbefaler imidlertid en subtil kontrastfarge for å gi et snev av luksus til templet hjemme.

Kompakt skap – det beste av alle Pooja-romdesign i indisk stil

Hvis du ikke kan ha et dedikert rom for tempelet ditt, kan det være ditt valg å få et kompakt veggmontert skap. Det beste med dette kompakte skapet er at du kan montere det hvor som helst på veggen.

Pooja-romdesign i indisk stil

Kompakt pooja romdesign

De fleste er bekymret for lagringsplassen i tinningene deres. Men det er en av de beste designene for rom i indisk stil, fordi du alltid kan kjøpe en kompakt garderobe med mye lagringsplass. Du kan også henge dette skapet hvor som helst i hjemmet ditt.

Spesialrom for Pooja

Å ha et separat pooja-rom er ikke en stor sak for romslige hjem. Den beste ideen ville være å konvertere ethvert rom som ikke er i mye bruk til pooja-rommet ditt.

Pooja-romdesign i indisk stil

Et eget pooja-rom

Du kan designe dette spesielle pooja-rommet etter ditt ønske. Men hold det skittent hele tiden for å opprettholde elegansen. For å gjøre den til en av de beste designene i indisk stil, anbefaler vi å dekorere den med blomster, duftlamper og alt som tilfører ynde.

Klassisk indisk stil Pooja-romdesign

Riktignok vil noen av dere kanskje holde ting tradisjonelle. Tross alt er konvensjonell indisk design ikke mindre enn et kunstverk. Så her er noen klassisk indisk stil pooja-romdesign som du vil elske!

Marmor Pooja-enhet

Vi besøker alle våre gamle og tradisjonelle templer bygget og dekket med marmor. Hvis du skulle besøke et indisk tempel, ville du mest sannsynlig oppdaget at guddommens hus skinner med marmorens eleganse.

Pooja-romdesign i indisk stil

Marmor pooja enhet design

Du kan også velge å lage ditt indiske pooja-rom med marmor. Hvis du bare kan spare en liten plass eller et hjørne til templet ditt, kan du gjøre det til en hel marmorenhet. Ikke bare vil det koste deg mindre å vedlikeholde, men du vil kunne holde det rent og ryddig.

Inside Pooja Cabin Unit – Inspirert av Poojas konvensjonelle romdesign i indisk stil!

I de fleste indiske templer bor guddommen inne i et lite skap. Hvis du ønsker å lage en lignende type sted for tilbedelse, er det en av de beste designene for pooja-rom i indisk stil.

Pooja-romdesign i indisk stil

Pooja messerom

Hvis du bor i en leilighet eller en leilighet, kan du sette et lite rom i et hvilket som helst rom eller spisestue. I følge hinduistisk tradisjon ville det være best å plassere den i stua. Å legge til blomster, lamper og male denne messen i forskjellige farger vil gjøre templet ditt levende.

Pooja åpent hus

Et annet klassisk design for pooja-rommet ditt kan være dette pooja-rommet med åpne dører. Selv om åpne pooja-rom er i trenden, liker noen å holde det privat! For slike mennesker ville pooja rom med åpne dører være perfekt.

Pooja-romdesign i indisk stil

Pooja rom med åpen dør

Du kan gjøre dette ved å installere dører inne i stuen din. Det vil skille pooja-rommet fra resten av plassen i hallen.

Moderne indisk stil Pooja-romdesign

Hvis du vil holde pooja-rommet ditt moderne, her er de beste moderne romdesignene i indisk stil.

Granitt Pooja romdesign

Denne pooja-romdesignen vil få templet ditt til å se elegant ut. Ved å legge til granitt til pooja-rommet ditt vil det se stilig ut, men likevel elegant. Og det er en av de beste moderne indisk stil pooja-romdesignene.

Pooja-romdesign i indisk stil

Granitt pooja rom

Dette designet ser sofistikert ut. Dessuten trenger du ikke bruke mye tid på å vedlikeholde dette designet. Bare å gni overflaten med en klut vil få den til å skinne som ny.

Pooja romdesign under taket

Å bygge pooja-rommet ditt under falske tak er en god idé. Det ser luksuriøst ut og er en innovativ idé for å planlegge tempelutgiftene dine.

Pooja-romdesign i indisk stil

Pooja rom under taket

I motsetning til hva det kan virke, er denne pooja-romdesignen svært rimelig. Det beste er at du kan tilpasse det etter ditt valg. Du kan legge til flere mønstre og design for å få det til å se mer omgivende ut.

CNC dekorert pooja romdesign

CNC-dekorasjoner gir en forseggjort uttalelse enten du plasserer dem på soverommet eller pooja-rommet. Det vil være en perfekt idé hvis du har god plass i hjemmet ditt. Disse banebrytende designene vil ende opp med å gjøre plassen din mer luksuriøs.

Pooja-romdesign i indisk stil

CNC dekorert pooja rom

CNC-dekorasjoner vil se perfekt ut enten i bakgrunnen. Eller du kan plassere dem over hele rommet.

Du kan velge hvilken som helst av disse designene for pooja-rommet ditt. Hvis du fortsatt er i tvil om hvilken du skal velge, la oss hjelpe deg med å løse dilemmaet ditt ved å gi deg noen tips.

Tips for å hjelpe deg med å velge de perfekte Pooja-romdesignene i indisk stil

 • Vårt første tips er å vurdere størrelsen på plassen din. Pooja-rommet ditt bør ligge i et rolig område.
 • Planlegg budsjettet for pooja-rommet du vil bygge. Å gjøre dette vil sikre at du ikke går over grensen din.
 • Velg mellom romdesign i indisk stil som får rommet ditt til å se elegant ut.
 • Husk også fargevalget i hjemmet ditt for å få et pooja-rom som står i kontrast til fargene.

Siste avgjørelse

Hvis du ønsker å gjøre pooja-rommet ditt attraktivt, vil disse avanserte designene ikke etterlate steinen uendret. Du kan velge din favoritt avhengig av om du vil at tempelet ditt skal se moderne eller tradisjonelt ut. Uansett hva du gjør, sørg for at din guddom ser vakker ut i ditt valgte design! Vi har også noen ideer for å hjelpe deg med å planlegge kjøkkenstilen din. Sjekk ut noen stiler som vil gjøre kjøkkenet ditt mer tilgjengelig, spesielt hvis du elsker å lage mat!

ofte stilte spørsmål

 1. Hva er noen indisk stil pooja-romdesign?

  Ans- Det er noen romdesign i indisk stil som ser attraktive ut. Du kan velge en avhengig av om du vil at den skal se moderne eller enkel ut. Noen nøkkeldesign inkluderer et pooja-rom i granitt, et pooja-rom med boder og ett utsmykket med CNC-belysning.

 2. Hvordan kan jeg dekorere pooja-rommet mitt?

  Svar- Du kan dekorere pooja-rommet ditt ved å plassere noen blomster, lamper og belysning.

 3. Hva er de beste designene for pooja-rom i indisk stil for små rom?

  Ans- Kompakte skap og walk-in garderober er perfekte for hjem med liten plass.

 4. Hvordan kan jeg designe pooja-rommet mitt hvis jeg har god plass i huset mitt?

  Svar – Hvis huset ditt er romslig, bør du vurdere å få et annet rom til templet ditt. Eller du kan også velge pooja-rommet med åpne dører i stuen din.