Shadow

Abell gir tips for en skadedyrfri Halloween


Emne: NYE PRODUKTER/TJENESTER

TORONTO, 17. oktober 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Halloween er rett rundt hjørnet, og selv om det er morsomt å se edderkopper, flaggermus og andre skumle skapninger dekorere hjemmet ditt til høytiden, kan en ekte skadedyrinvasjon være veldig skummel.

«Halloween handler om alt som er skummelt og skummelt så lenge de ikke er ekte ting,» sa John Abell, president, Abell Skadedyrkontroll. «Hvis skapninger som flaggermus, mus og edderkopper invaderer hjemmet ditt, kan du få et ekte mareritt på hendene. Vi råder huseiere til å ta forholdsregler mot skadedyrene, som kan se ut til å bo i flere måneder friskere og vil dra nytte av festlighetene. «

Abell tilbyr følgende tips for en skadedyrfri Halloween og høstsesong:

  • Sjekk de lagrede dekorasjonene dine for skumle kryper som kan ha hekket det siste året. Dekorasjoner lagres vanligvis i kjellere og loft, et yndet gjemmested for skadedyr.
  • Vent med å skjære gresskarene dine. Skadedyr som gnagere og insekter nyter å feste seg med gresskar, spesielt hvis de er skåret ut og åpnet for å avsløre frukten inni.
  • Ikke glem å ta med gryten med rester av godteri ute til barna innendørs når natten er over. Skadedyr vil lukte den søte aromaen og dra rett mot bollen. Oppbevar eventuelle rester av godteri i en tett lukket beholder.
  • Ikke la skumle skapninger komme inn med mindre de er små spøkelser og sleipe spøkelser. Å åpne og lukke dører er den perfekte tiden for skadedyr å snike seg inn i hjemmet ditt.
  • Eliminer hauger av løv rundt hjemmet ditt. Skadedyr leter alltid etter et trygt sted å gjemme seg og avle.
  • Tett alle sprekker og sprekker rundt fundamentet til huset. Mus, ofte på jakt etter varme, kan grave seg gjennom hull på ¼ tomme eller større.
  • Inspiser ventiler som fører til utsiden av hjemmet ditt, for eksempel tørketrommel. Dette er et favoritttilgangspunkt for gnagere
  • Se etter hull under ytterdører og installer dørviskere for å tette dem. Edderkopper kan passe gjennom åpninger så tynne som et stykke papir.
  • Trim grener eller busker som berører huset. Disse treveiene kan gi direkte skadedyrveier rett inn i hjemmet.

Abell Pest Control er ledende innen skadedyrkontroll og sanitær, og har gitt bedrifter og huseiere effektive, trygge og pålitelige tjenester siden 1924. For å lære mer om Abell besøk: www.abellpestcontrol.com

For mer informasjon kontakt:

Eliana Pasquariello, Abell Skadedyrkontroll, [email protected]

Nyheter publisert 17. oktober 2022 kl. 08:00 og distribuert av: