Shadow

Hvordan får du veggedyr i utgangspunktet?


Veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å utrydde i hjemmet og kan finnes nesten hvor som helst i verden, inkludert USA Angrep kan forekomme nesten hvor som helst hvor folk kan hyppige, inkludert hoteller, sykehus og til og med former for offentlig transport. På grunn av sin lille størrelse og flate kropp, kan veggedyr gjemme seg på noen uvanlige steder, inkludert sofaer, bilderammer og bak elektriske sentralbord.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan Få veggedyr i huset ditt.

Hvordan får du veggedyr i huset ditt?

Så, how du får veggedyr i utgangspunktet? Veggedyr er beryktet for sine haikeferdigheter. Hvis du plutselig opplever tegn på veggedyr i hjemmet ditt for første gang, vil de sannsynligvis snike seg inn som en blind passasjer på en bag, bagasje eller klær.

En veggedyr som kryper på et teppe

Brukte møbler, spesielt madrasser, fjærer, sofaer og stoler, kan huse sultne veggedyr. Hvis du kjøper brukte møbler, sørg for å inspisere varen grundig for eventuelle tegn på veggedyr, inkludert støpeskinn, egg, fekale flekker eller insektene selv. Vær forsiktig med sømmer eller folder i stoffet og bruk en kraftig lommelykt for å hjelpe med inspeksjonen.

Overnattingsfasiliteter som hoteller og moteller er hovedkildene for veggedyr, så vær forsiktig når du reiser for å sørge for at du ikke tar med deg veggedyr hjem som tilfeldige suvenirer. For å unngå uønskede møter, inspiser alltid rommet ditt grundig for tegn på veggedyraktivitet før du pakker ut. Fellesarealer å inspisere inkluderer sømmene på madrassen, sengegavler, sofaer og stoler. La bagasjen stå på badet eller ved inngangen mens du utfører kontrollen, og unngå å legge bagasje på møbler før du har fått sjansen til å sikre at varen er fri for veggedyr. Hvis du finner tegn på en infestasjon, bytt virksomhet umiddelbart for å unngå bringe veggedyr i huset ditt. Når du kommer tilbake fra turen, inspiser koffertene dine og vask alle pakkede klær i varmt vann for å drepe eventuelle turgåere.

Hvordan få veggedyr inn Ysengen vår?

Når veggedyr får itil din hjem, hvorfor går de til sengen din? Veggedyr vil bli tiltrukket av alle områder der folk tilbringer mye tid. En gang i området vil de lete etter mørke gjemmesteder som er nære og praktiske til matkilden deres. Senger er et perfekt sted å gjemme seg siden veggedyr lett kan komme ut for å mate om natten mens vi sover. Og om nødvendig kan de raskt trekke seg tilbake til sikkerheten til sengerammen eller madrassen hvis de blir forstyrret. Mens veggedyr ofte forbindes med senger, sprer de seg lett i hele hjemmet og finnes på andre møbler utenfor soverommet.

Hva du skal gjøre hvis Du får veggedyr

Hvis du mistenker at du har et veggedyrangrep, ring a profesjonell skadedyrbekjempelse umiddelbart. Fordi veggedyr kan avle raskt, er tid av avgjørende betydning når du bekjemper et angrep.

For å beskytte hjemmet ditt mot angrep, sjekk dette ut artikkel for enda flere tips for å forebygge veggedyr.