Shadow

Middel mot mit, mott, blåbukk og borebille

Woodtox er et treimpregneringsmiddel som dreper sopp, stopper råte og undertrykker også treborende insekter. I tillegg forhindrer det nye insektangrep. Det anbefales av fagfolk innen skadedyrbekjempelse og ledende hussoppeksperter som et alternativ til Mito og Protox.

Utviklet i Bergen

Woodtox er utviklet av Bergensfirmaet Rentox, som har bred kompetanse på sopp- og råteskader, og er en av deres beste behandlinger. Den norske regjeringen godkjenner også bruken av dette midlet. Som et resultat har det vist seg å hemme treborende insekter, sopp og råte. Disse godkjenningene kreves ikke for alle norske fond.

Flere forskjellige kannestørrelser

Som det kan ses på bildet er Woodtox tilgjengelig i sprayflasker, 5-liters kanner, og 20-liters kanner på 1 liter hver.

Impregneringsmiddel godkjent for sprøyting på tre

Bruk av Woodtox som spray på tre er en av få godkjent for privat bruk, og det er tilstrekkelig med enkelt verneutstyr som vernebriller, pustemasker, gummihansker og verneklær.

middel mot treborende insekter Midlet inneholder i tillegg til soppmidler også et høyt anerkjent insektmiddel, som er bestemt av en av Norges fremste hussoppeksperter. Nemlig permetrin. I motsetning til de fleste insektmidler trenger Woodtox inn i ubehandlet treverk, slik at insektlarvene og eggene kommer i kontakt med permetrin. Som et resultat blir insektene drept av kontaktmorderen.

På grunn av midlets høye sorpsjonshastighet vil det også virke over tid, slik at det stopper nye angrep før de begynner. Siden permetrin er svært avvisende for insekter, vil ikke Woodtox tiltrekke dem til planten din.

Kan overmales. Etter omtrent en time kan du vanligvis male treverket på nytt fordi det trekker godt inn. Som et resultat kan du beskytte treverket enda mer, og vite at insekter inni vil dø, og det vil fortsette å virke i lang tid. Malingen kan også flasse av senere.

Hvor kjøpes Woodtox?

Det er mulig å kjøpe Woodtox i disk i mange norske butikker, men de beste prisene finner du på nett. Foreløpig har Skadedyrproffen.no de laveste prisene i Norge.