Shadow

Native Pest Management åpner Tallahassee Branch, gjør Inc. Liste 5000


The Native Pest Management-teamet ved åpningsseremonien i Tallahassee, Florida. FOTO: NATIVE SHOOTING SPORTS

Luke Lewis, president for Native Pest Management, kunngjorde at selskapet åpner et nytt sted i Tallahassee, Florida, for å utvide sine skadedyrkontrolltjenester i Leon, Jefferson, Gadsden og Wakulla fylker i august 2022.

Teamet arrangerte en klippeseremoni 3. august for å feire den offisielle åpningen av filialen.

Tallahassee-filialen er den femte lokale avdelingen for skadedyrkontroll med andre kontorer i West Palm Beach, Port St. Lucie, Margate og Fort Lauderdale, Florida, med serviceområder fra Vero Beach til Miami, Florida.

«Dette er stort for oss fordi vi har vært et ‘Sør-Florida’-selskap siden oppstarten. Ved å starte service i Nord-Florida har vi tatt et stort skritt fremover i å bli kjent som den beste løsningen for kjæledyrvennlig skadedyrbekjempelse over hele staten. Det er derfor vi er så glade for å tilby skadedyrkontroll i Tallahassee. Vi kan hjelpe flere mennesker til å bli skadedyrfrie, sa Lewis.

I 2022 har Native Pest Management åpnet kontorer i Fort Lauderdale, Port St. Lucie og nå Tallahassee. Med planer om å åpne en filial i Miami, Florida, senere i år, håper selskapet å fortsette å utvide sine tjenesteområder i hele delstaten Florida.

Inc. rangering 5000

FOTO: BOLIGSKADER

FOTO: BOLIGSKADER

Native Pest Management ble rangert som nr. 1568 på sin årlige Inc.-liste. 5000, en liste som rangerer de raskest voksende private selskapene i Amerika.

Dette er Native Pest Managements andre år på rad på listen med tre års omsetningsvekst på 278 prosent. Selskapet rangerte også #127 i Florida, #117 i Consumer Products & Services og #58 i Miami, Florida-området.

«Målet vårt har alltid vært å overgå kundenes forventninger. Å komme på Inc. 5000-listen. i to påfølgende år er resultatet av teamets fokus på å nå dette målet,» sa Lewis. «Vi har vokst fra 24 til 64 ansatte over de siste tre årene og er nå et av de best rangerte skadedyrbekjempelsesselskapene i Florida.

Blant de 1600 beste selskapene på Inc. 5000-listen, har Native Pest Management vokst i gjennomsnitt over 70 prosent årlig. Sammen er selskapene på Inc. 5000-listen. lagt til mer enn 68 394 arbeidsplasser de siste tre årene.

Lokalt var Native Pest Management en Platinum-vinner for Florida Community Associations 2022 Readers’ Choice Award og ble rangert som #18 på University of Floridas 2022 Gator100-liste over raskest voksende virksomheter eid av University of Florida-alumner i verden.

Som et av Inc.s raskest voksende selskaper. 5000 i USA i to påfølgende år, har Native Pest Management fortsatt å ekspandere raskt gjennom organisk vekst uten hjelp fra dør-til-dør salg av skadedyrbekjempelse.