Shadow

Pai Hygiene and Healthcare kunngjør gratis konsultasjon om økologisk skadedyrbekjempelse


New Delhi [India]18. oktober (ANI/SRV): Pai Hygiene and Healthcare, en ledende leverandør av økologiske skadedyrkontrollprodukter startet i 2011, vil lansere en gratis skadedyrkonsultasjon for alle fra og med høytiden. Selskapets team av erfarne skadedyrkontrollteknikere vil tilby gratis konsultasjoner for å hjelpe hjemme- og bedriftseiere med å identifisere og eliminere potensielle skadedyr for å gi et trygt miljø gjennom organiske og mindre skadelige produkter for alle som bor eller jobber i verdensrommet.

Med den gratis konsultasjonen har Pai Hygiene and Healthcare som mål å informere kundene om hvordan kjemikaliebasert skadedyrbekjempelse skader dyr, miljø og mennesker. Den vil også varsle kunder om trygge, pålitelige og rimelige metoder for å bli kvitt veggedyr, gi produktdetaljer, dosering, frekvens og prosedyre for produkter og foreslå behandlingsmetoder for hver kunde. Denne gratis konsultasjonen vil være tilgjengelig for alle når som helst. De vil bli gitt en orientering om produktene som tilbys og hvordan de skal brukes for maksimal effektivitet.

Forklaring av problemet

Pai Hygiene and Healthcare ble opprinnelig startet i Pune før den utvidet til andre byer i Maharashtra, Gujarat og Rajasthan og produserte kjemisk basert skadedyrbekjempelse i tillegg til å tilby skadedyrkontrolltjenester. I 2013 nådde deres produkter de fleste kommersielle områder, som restauranter, sykehus, hoteller osv. Selskapet innså behovet for økologiske skadedyrbekjempende produkter i 2015 på grunn av økte problemer som betennelse, rødhet i øynene, svie og kløe hos operatørene. kom i kontakt med kjemikaliebaserte skadedyrkontroller. Betydelig eksponering for kjemikaliene har også vært knyttet til kreft, hjertesvikt, reproduksjonsproblemer og forstyrrelser i sentralnervesystemet. Folk bør begrense eksponeringen for disse kjemikaliene, da de vil påvirke systemet ditt, kortsiktig eller langsiktig.

Løsning

Selskapet begynte snart å produsere gjør-det-selv og naturlige skadedyrbekjempelsesprodukter for å overvinne vanskelighetene forårsaket av mangelen på lovlig kontroll over skadedyrbekjempelse, kunnskap om doseringen og hyppigheten av skadedyrbekjempelse og opplæring av operatører. Pai Hygiene and Healthcare hadde som mål å følge den universelle livsloven da alt på denne planeten består av 5 essensielle elementer som er Akash (himmel eller rom), Vayu (luft), Jal (vann), Agni (ild) og Prithvi (Jorden) , kalt panchtatvas. De tror at på grunn av disse pantavaene har naturen alle svarene, så det er på tide å gi tilbake noe godt til miljøet. Deres etos er å oppmuntre folk til å unngå å konsumere genmodifiserte produkter som fører til biomagnifisering. De har som mål å bygge en bedre verden å måle for fremtidige generasjoner.

Selskapet erkjente at kjemikaliebaserte plantevernmidler er giftige og like farlige for alle organismer i miljøet. Toksiner har en tendens til å henge i luften ettersom effektene deres er langvarige; disse giftstoffene ender opp med å forgifte all mat eller drikke som konsumeres og luften som pustes inn. De forbød fullstendig produksjon av kjemiske plantevernmidler og vedlikehold av dem. De hadde som mål å produsere produkter som alle kunne bruke hjemme og ikke nødvendigvis av en ekspert, da organiske ingredienser ikke ville skade noen.

Suksesser og prestasjoner

Pai Hygiene and Healthcare solgte produktene sine i supermarkeder i store byer i India, etterfulgt av e-handelssider som Amazon og Flipkart. Hovedproduktet deres er kakerlakkgel, naturlig insektdreper og generell skadedyrbekjempelse. Kakerlakkgeleen, som inneholder 0,05 prosent Fipronil som aktiv ingrediens, er godkjent som den sikreste og mest effektive kakerlakkdreperen da lukten tiltrekker insektene. Når den spises, blir kakerlakken umiddelbart infisert og dør. Natural Insect Killer er en mineralbasert formel som dreper veggedyr gjennom dehydrering i alle stadier av livssyklusen, fra egg til voksen. Til slutt, General Home Pest Control, bestående av citronellaolje, glyserin og andre naturlige oljeekstrakter, er et omfattende middel mot kakerlakker, edderkopper, maur, lopper, øretvister, stinkende insekter, husmidd-edderkopper og teltlarver.

Etter økt salg og positive anmeldelser for alle produktene deres, lanserte de deres e-handelsnettsted – www.paidepo.com hvor de solgte mer enn 1 lakh produkter til folk fra alle bransjer. Produktene deres nådde hoteller, restauranter, kontorer og butikklokaler med mange kjeder, og deres kunder inkluderte flere Fortune 500-selskaper.

For flere detaljer og en søknad om konsultasjon, vennligst besøk – https://paidepo.com/ og https://paidepo.com/collections/pest-control

Denne historien ble levert av SRV. ANI vil ikke på noen måte være ansvarlig for innholdet i denne artikkelen. (ANI/SRV)