Shadow

Rivian tar opp et veggedyrproblem ved anlegget sitt i Normal, IL


Rivian tok grep raskt etter meldinger om veggedyr på en av gaflene ved produksjonsanlegget Normal. Bilprodusenten bekreftet med The Pantagraph at den hyret inn profesjonell skadedyrkontroll for å håndtere problemet.

Zach Dietmeier, seniorsjef for kommunikasjon og plantepolitikk hos Rivian, sa at selskapet mottok rapporter om veggedyr på gafler i et isolert område av anlegget.

«Disse berørte lagene har blitt varslet,» sa Dietmeier til publikasjonen i en e-post. «Vi undersøker hver rapport og iverksetter passende tiltak i henhold til vår skadedyrkontroll.»

Rivian iverksatte tiltak for å sette i karantene og behandle gaffeltruckene i området, og behandler også andre gaffeltrucker og taubåter som et sikkerhetstiltak. Bilprodusenten håndterte også alle fraktfartøyer og planlegger å håndtere all lagringsplass innen slutten av uken. Dietmeier bemerket at ingen andre defekter er funnet på noen av disse stedene.

Rivian-ansatte kontaktet The Pantagraph og snakket på betingelse av anonymitet. En sa at det var mange lastebiler parkert tirsdag med «Billig, ikke bruk»-skilt og plastposer som dekket setene.

«Ingen ønsker egentlig å ta med veggedyr hjem,» sa den ansatte. «Men jeg vet ikke hva som ville skje hvis noen tok med seg veggedyr hjem… Jeg tviler på at Rivian ville betale for desinfeksjon av personlige eiendeler.»

Rivian sendte sine ansatte en e-post der de oppfordret ansatte til å rapportere bekymringer. Bilprodusenten sa at fasilitetene var trygge og ville forbli åpne for produksjon og arrangementer. Han sa også at han ville fortsette å undersøke rapporter etter hvert som de kommer inn og advarte mot spredning av feilinformasjon.

Rivian-ansatte klaget også over feil i fabrikken på Reddit. En bemerket at Rivian kan ha hatt gaffeltruckfeil i en uke eller lenger, og at bilprodusenten prøvde å «holde det stille og bare kaste søppelsekker på dem.»

Dine kommentarer er velkomne. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, vennligst send meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati kl LinkedIn, jeg tvitrer, InstagramOG Facebook.

Rivian tar opp et veggedyrproblem ved anlegget sitt i Normal, IL