Shadow

Skadedyr- og termittkontroll lukter så mye bedre med Unipest – Hometown Station | KHTS FM 98.1 & AM 1220 – Santa Clarita Radio


For innbyggere i Santa Clarita kan det å håndtere skadedyr og termitter være et mareritt, så de er avhengige av Unipest Pest and Termite Control for rimelige, organiske og effektive tjenester.

Unipest Pest and Termite Control er den eneste XT-2000 Orange Oil-sertifiserte tjenesten i Santa Clarita Valley. De er så sikre på denne metoden at de tilbyr den samme tilfredshetsgarantien og prisen på sine appelsinoljeprodukter som de gjør vanlig røyking.

«Alle har hørt reklamene på radioen for appelsinolje og vil vite «fungerer det?!» Det korte svaret er ‘ja’ og det lange svaret er ‘ja…og det er flott!’», heter det på nettstedet til Unipest.

Se relatert: Når det gjelder skadedyr i alle størrelser, bør Unipest Pest Control være det du kaller

Unipest spesialiserer seg på økologiske og organiske alternativer fordi de tror på miljøansvar. En av disse metodene er bruken av ‘Orange Oil XT-2000’, en behandling som Unipest er stolte av:

XT-2000 oransje olje

Denne metoden er en alternativ metode for å bli kvitt irriterende termitter som har skadet treverket i ditt hjem eller eiendom.

«Kort sagt, XT-2000 Orange Oil er 95 % ren d-limonen, olje fra appelsinskall!» lese nettstedet til Unipest. «Har du noen gang skrelt en appelsin og ved et uhell puttet en bit av den i øyet? Ja … det er det vi gjør mot termitter … ganger 100!»

Fordi XT-2000 appelsinolje er 95 % ren, vil behandlingen sakte fordampe fra treet over ca. 5 timer. Sluttresultatet? Ikke flere termitter og et godt luktende trestykke!

Det er en grunn til at dette Santa Clarita-baserte skadedyrbekjempelsesteamet har reist seg til å bli det topprangerte kommersielle termittkontrollselskapet i området.

Unipest har ryggen din når skadedyr og termitter skader treverket ditt, ring Unipest i dag for en gratis inspeksjon på (661) 284-7575.

Artikkelen over er en sponset artikkel

KHTS FM 98.1 og AM 1220 er Santa Claritas eneste lokale radiostasjon. KHTS blander inn en kombinasjon av nyheter, trafikk, sport og funksjoner sammen med dine favorittmoderne hits. Santa Clarita nyheter og funksjoner delt i løpet av dagen på tvers av radiobølgene våre, på nettsiden vår og på tvers av en rekke sosiale medieplattformer. Våre KHTS nasjonale prisbelønte daglige nyhetsoppsummeringer leses nå daglig av 34 000+ innbyggere. Et levende medlem av Santa Clarita-samfunnet, KHTS-kringkastingssignalet når gjennom Santa Clarita-dalen og deler av de høye ørkensamfunnene som ligger i Antelope-dalen. Stasjonen sender talkshowene sine på nettet, og når et potensielt verdensomspennende publikum. Følg @KHTSRadio på Facebook, Twitter og Instagram.