Shadow

Skadedyr, skadedyr og skadedyr – Oxford Student


The Sunday Roast er satirisk og skal ikke tolkes som ærekrenkende, og reflekterer heller ikke noen politiske synspunkter til The Oxford Student.

Oxford er angrepet denne uken: alle slags skadedyr har fylt Oxford. Rordon har unnviket og unngått ulike infeksjoner hele uken, og han er fortsatt i ferd med å komme seg etter den ekle anfall av fersk influensa de siste ukene. Les alt om (n)it…

KAOS: KAKKERlakkene

Og nei, vi snakker ikke om universitetsledelsen! Med den dypeste sympati for de rammede, kan Rodoni ikke la være å le av oppdagelsen av kakerlakker i deres ly. Det bringer tilbake gode minner fra Rordons andre år på Cowley, da skadedyrbekjemperen (som dukket opp fem uker etter den første observasjonen av insektene) synlig utbrøt «det er så stort» (ikke noe Rordon vanligvis hører …).

Når en snakket med bekymrede studenter, kommenterte en til Rordon: «Vel, det er i det minste en kilde til protein – med prisene slik de er akkurat nå, tar jeg all den gratis maten jeg kan få» mens en annen ganske enkelt sa: «Yuck .» Rordon ser frem til å skrive mer om det om fire til fem uker, når det uunngåelig ikke blir gjort noe med det.

Å NEI: EN GLASSSITUASJON

Rordon har jobbet med en head scratcher i det siste – nei, ikke essayet hans en uke for sent (selv om det ikke hjelper), men han besøkte nylig Wadham College og har ikke sluttet å klø siden! Han kan bare ikke slutte å være sint over det som skjedde – men han vil ikke la det ødelegge det vakre forholdet han hadde til en jente han møtte der.

I separate nyheter har Rodoni imidlertid hørt at smulene har gått gjennom universitetet. Rordon uttrykker sin dypeste medfølelse til de berørte, men er veldig takknemlig for at han ikke har fått dem ennå. Han vil gjerne rapportere mer, men det er best han går nå – denne kløen gjør ham kald… beklager, kjedelig.

VENN: TO JENTER, ET BIBLIOTEK

Oxfesses har sirkulert denne uken om folk som ser p*rn i biblioteker. Rordon ønsker å gjøre det veldig klart at hans nylige besøk på bibliotekene i Wadham og Christ Church var helt uten sammenheng. På et eget notat, hvis noen vet hvordan man får Eduroam tilbake etter å ha blitt låst, vennligst ta kontakt.

Utvalgt bildebeskrivelse: Et tegneseriebilde av roastbiff på rød og oransje bakgrunn med ordene: «Søndagsstek: Med historiene som aldri forlot redaksjonen.»


Innleggsvisninger:
166

Likte du denne artikkelen? Hvorfor ikke dele det?