Shadow

Solcelleanlegg Viken: C Solar AS er totalleverandør av solcelleanlegg for næringsbygg i Viken

Solen er en uendelig kilde til ren og fornybar energi. Å produsere din egen strøm med solceller er både økonomisk lønnsomt og bra for miljøet. Er du en næringsbygningseier i Viken og vurderer solenergi? Da har vi gode nyheter til deg. C Solar AS er en erfaren men allikevel ny totalleverandør av solcelleanlegg i Østlandsområdet.

Solcellemontering Viken for næringsbygg

C Solar AS, som holder til i Drammen, ble etablert med en visjon om å levere solcelleanlegg av høy kvalitet til næringsbygg og til privatboliger. Med solid kompetanse og erfaring fra solcellemonteringsbransjen, ønsker C Solar AS å bidra til en bærekraftig framtid.

Deres tjenester inkluderer omfattende rådgivning, skreddersydde solcelleanlegg tilpasset ditt tak, og effektiv solcellemontering i Viken. Du kan lese mer om dem på deres nettside.

Hvordan fungerer solcelleanlegg for næringsbygg?

Med solcelleanlegg blir du selvforsynt med fornybar energi fra taket ditt. Du vil oppleve at strømforbruket ditt gjennom strømnettet reduseres, og strøm produseres direkte fra taket ditt. Dette gir deg økonomiske fordeler i det lange løp.

Prosessen med C Solar AS

Når du kontakter C Solar AS for et tilbud, vil de nøye undersøke taket ditt for å vurdere solforhold, størrelse og vinkel. Dette sikrer at de kan gi deg det mest effektive og kostnadsbesparende anlegget som er tilpasset dine behov.

Etter at du har akseptert tilbudet, vil du motta en dato for monteringen. Når denne datoen nærmer seg, vil et team på 2-3 spesialister komme for å montere og koble solcelleanlegget til strømnettet. Normalt tar dette 1-2 dager.

Anlegget vil koples opp, testes og igangsettes etter avtale med nettleverandør.

Vanlige spørsmål om solcelleanlegg og solcellemontering i Viken

Vi vet at det kan være mange spørsmål rundt solcelleanlegg og montering. Derfor har vi satt sammen noen av de mest stilte spørsmålene, som du kan se her.

Fremtiden er lys med C Solar AS

C Solar AS ble stiftet i oktober 2022 med en visjon om å gjøre det enklere for bedrifter og næringsbygg å overgå til solenergi. Med deres tjenester kan du oppleve fordelene som kommer med å produsere egen strøm – det er billig, lav risiko og bra for miljøet.

For å se mer om prosessen med montering av solcellepanel, kan du denne YouTube-videoen.

Er du klar for å gå over til solenergi?

Kontakt C Solar AS

C Solar AS er klar for å hjelpe deg med ditt solcelleanlegg i Viken. Kontakt dem for mer informasjon.

  • Email: [email protected]
  • Telefon: +47 970 36 218
  • Adresse: Kleivveien 28, 1358 Bekkestua

Ditt første steg mot en grønnere, mer økonomisk bærekraftig fremtid begynner med C Solar AS.