Shadow

Støyfri fjerning av bikube: Unipest skadedyrbekjempelse Santa Clarita fjerner trygt elveblest fra hjemmene — Hometown Station | KHTS FM 98.1 & AM 1220 – Santa Clarita Radio


Ring Unipest Skadedyrkontroll i Santa Clarita for miljøvennlig fjerning av bikube i Santa Clarita.

Bier kan være en plage og potensielt farlige for familie og pelskledde venner. Tusenvis av mennesker, kjæledyr og husdyr har dødd eller blitt skadet etter å ha kommet inn på feil territorium der bier har bygget seg opp.

Heldigvis tilbyr Unipest Pest Services i Santa Clarita miljøvennlige løsninger for fjerning av bikuber for å holde hjemmet ditt støyfritt.

«Unipest har reist seg til å bli Santa Clarita-dalens topprangerte, fremste bolig- og kommersielle organiske skadedyr- og termittbekjempelsesselskap,» heter det på nettstedet deres. «Hvis du mistenker at ditt Santa Clarita-hjem har bier, ring oss i dag for en gratis inspeksjon av bikubefjerning.»

Når det gjelder fjerning av elveblest, akkurat som selve elveblesten, kan det være mye mer under overflaten enn man ser. Det første trinnet i fjerning av bikube er å identifisere hvor bikubematerialet befinner seg. Å brøle en bikube med furunålrøyk eller aggressive plantevernmidler kan midlertidig roe bikuben eller til og med drepe de voksne som bor inne.

Relaterte Unipest tilbyr skadedyrbekjempelsesløsninger for bedrifter i Santa Clarita

Men hvis selve bikubematerialet ikke fjernes, er det svært sannsynlig at biproblemet ditt vil komme tilbake etter at effekten av løsningene forsvinner.

Det er også elveblest som kan grave seg inne i hjemmet ditt, bak stukkatur og annet hjemmemateriale. Disse kan være farlige ettersom bier kan finne veien inn i hjemmet ditt, i tillegg til at de er vanskeligere å oppdage og til slutt fjerne. La Unipest være sikker på at bikubeproblemet ditt er slukket og fjernet, både nå og for fremtiden.

«For å gjøre dette har vi alle slags verktøy til rådighet. «Ofte kan vi med en enkel visuell inspeksjon eller et visuelt omfang identifisere hvor en bikube er,» heter det på nettstedet deres. «Hvis bikuben er bak en vegg, er termisk avbildning en effektiv måte å finne ut hvor en bikube befinner seg. Når den er funnet, skjærer vi gjennom stukkatur eller gipsvegg rundt bikuben, fjerner den og setter deretter området sammen igjen, slik at du ikke kan se at vi var der.»

Familieeid og drevet, Unipest er stolte av å tilby sine tjenester til familien din og sikre at hjemmet ditt forblir bifritt nå og for alltid. For mer informasjon eller for å avtale en konsultasjon, besøk Unipest-nettstedet eller ring i dag.

Artikkelen over er en sponset artikkel

KHTS FM 98.1 og AM 1220 er Santa Claritas eneste lokale radiostasjon. KHTS blander inn en kombinasjon av nyheter, trafikk, sport og funksjoner sammen med dine favorittmoderne hits. Santa Clarita nyheter og funksjoner delt i løpet av dagen på tvers av radiobølgene våre, på nettsiden vår og på tvers av en rekke sosiale medieplattformer. Våre KHTS nasjonale prisbelønte daglige nyhetsoppsummeringer leses nå daglig av 34 000+ innbyggere. Et levende medlem av Santa Clarita-samfunnet, KHTS-kringkastingssignalet når gjennom Santa Clarita-dalen og deler av de høye ørkensamfunnene som ligger i Antelope-dalen. Stasjonen sender talkshowene sine på nettet, og når et potensielt verdensomspennende publikum. Følg @KHTSRadio på Facebook, Twitter og Instagram.