Shadow

Unipest leverer skadedyrkontrollløsninger for bedrifter i Santa Clarita — Hometown Station | KHTS FM 98.1 & AM 1220 – Santa Clarita Radio


Unipest tilbyr skadedyrbekjempelse for Santa Clarita-bedrifter, alt fra insekter til skadedyr.

Enten du eier en restaurant eller driver et klesselskap, er det et must å holde anlegget fritt for skadedyr og gnagere for å sikre de høyeste standardene for kvalitet og renslighet.

Rotter, mus og kakerlakker kan være en belastning for virksomheten din, men med Unipests kommersielle tjenester kan du være rolig og vite at de vil eliminere disse uønskede gjestene nå og i fremtiden.

Unipest betjener Santa Clarita Valley, Canyon Country, Saugus, Newhall, Valencia, Castaic, Stevenson Ranch, Fillmore og det større Los Angeles-området, og er forpliktet til å holde virksomheten din fri for skadedyr og drive på sitt beste.

«Unipest har reist seg til å bli Santa Clarita-dalens topprangerte, fremste bolig- og kommersielle organiske skadedyr- og termittkontrollfirma,» heter det på deres nettside. «Med mange tradisjonelle, miljøvennlige og organiske alternativer, vil UNIPEST skreddersy en skadedyrbekjempelsesplan for hjemmet ditt som holder skadedyr ute og familiemedlemmer fornøyde.»

Relatert Forhindre uønskede fugleplager og sykdommer rundt hjemmet og bedriften

Unipest er dyktige og erfarne i å betjene virksomheter som har kakerlakker, døgnfluer, termitter, maur, mus og mer. Unipest er den eneste XT-2000 Orange Oil-tjenesteleverandøren i Santa Clarita Valley. Denne tjenesten vil sikre at med vanlige behandlingsplaner, vil bedriften din aldri bli plaget av skadedyr nå og i fremtiden.

Unipest vil jobbe hardt for å implementere de beste skadedyrbekjempelses- eller jordpleiestrategiene for akkurat din eiendom.

«Enten det er mus på et lager, fjerning av bikube i et leilighetskompleks eller fjerning av gopher i en fylkespark, har vi et team som er klare til å løse problemet ditt, så ring oss med en gang for å avtale en gratis inspeksjon,» står det på nettsiden deres. . .

Eiendommen din er hjemmet til virksomheten din. Stopp skadedyr fra å ta over plassen din, ring Unipest eller besøk nettsiden deres for å avtale en konsultasjon og eliminere gnagere og insekter fra virksomheten din.

Artikkelen over er en sponset artikkel

KHTS FM 98.1 og AM 1220 er Santa Claritas eneste lokale radiostasjon. KHTS blander inn en kombinasjon av nyheter, trafikk, sport og funksjoner sammen med dine favorittmoderne hits. Santa Clarita nyheter og funksjoner delt i løpet av dagen på tvers av radiobølgene våre, på nettsiden vår og på tvers av en rekke sosiale medieplattformer. Våre KHTS nasjonale prisbelønte daglige nyhetsoppsummeringer leses nå daglig av 34 000+ innbyggere. Et levende medlem av Santa Clarita-samfunnet, KHTS-kringkastingssignalet når gjennom hele Santa Clarita-dalen og deler av de høye ørkensamfunnene som ligger i Antelope-dalen. Stasjonen sender talkshowene sine på nettet, og når et potensielt verdensomspennende publikum. Følg @KHTSRadio på Facebook, Twitter og Instagram.