Shadow

Vintage hjemmekontorinspirasjon

Den vintage skjønnheten til gamle utskårne låvedører, romantikken og sjarmen til rustikke tregarderober med subtile fargenyanser som siver gjennom, et vintage hjemmekontor ser ut og føles klassisk. Se på disse blomstrede, paisley-utskårne garderobeskapene i gjenvunnet tre, håndutskårne og intrikat detaljerte, og du vil føle den flytende feminine energien eller den jordnære maskuline energien i de antikke messingdørene som sitter over kontorpulten.

Rustikke gamle dører som er reddet fra gamle indiske Havelis, blir omdannet til kontorpulter og salongbord, og bringer med seg den eklektiske bohemstemningen. Antikke gamle buer i naturtre lager spektakulære veggspeil eller gulvspeil som gir et dramatisk preg og får rommet til å se dobbelt så stort ut. Hvis kontoret hovedsakelig er beige, kan du ta mørke tremøbler for en kontrast. En turkis eller sjøblå skjenk er den perfekte oppbevaringsboksen eller mediekonsollen for en flatskjerm-TV. Stammedamchiyaen i flerfarger og speilene som reflekterer negativ energi, fungerer som et hallbord, et kast tilbake til dine reiser til fjerne land og forskjellige kulturer.

Universet vårt gir oss verktøyene til å veilede oss gjennom de tøffeste situasjoner, og vi må være villige til å tilpasse oss til stadig skiftende tider og ulykker. Nødvendighet er oppfinnelsens mor, og evolusjonen kommer på de nære trinnene av vesentlig endring. Studiekontoret er i dag en vesentlig del av våre hjem. Med teknologi som omgir oss, må vi være klar over den elektromagnetiske ladningen som kommer fra TV-er og datamaskiner og hvordan den samhandler med auraen vår. Naturlige gamle trekonsoller med jordingsjern og messingspiker kan brukes som trykkestasjoner og tjene til å slippe ut de skadelige ionene, og jorde dem gjennom metallet og treet ned i jorden.

Stresshåndtering hjemme, når alle aktivitetene dine er begrenset til at du er innendørs, er ditt hellige rom ekstra viktig. Bruk det nordøstlige hjørnet av rommet til å lage et naturlig alter med de 5 elementene sol, luft, vann, jord og eter. Bruk den øverste hyllen i en vintage bokhylle for din favoritt potteplante, Sri Yantra-krystallene eller mala-perlene, en kobberkrukke fylt med vann og anerkjenne tilstedeværelsen av det øverste selvet ved å tenne et lys og essens. En stille repetisjon av mantraer, beroliger sinnet og bringer fokus inn i din daglige rutine. Gi energi til auraen din og bring inn vibrasjonene av lykke, helse og velstand inn i livet ditt.