Shadow

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer


Hva er et Jack and Jill-bad?

Jack og Jills bad! Vi vil! Brady Kids hadde en; Men er denne baderomsstilen riktig for familien din? Oppdag hvordan det klassiske og praktiske Jack and Jill-badet kan skape plass for huseiere og spare penger også gjennom disse moderne Jack and Jill baderomsplanleggingsideene!

Bad med Jack-and-Jill-funksjoner er en flott bruk av plass. De er en smart måte å gi to soverom fordelen av ett bad uten å måtte bygge separate bad i hvert rom.

Vanligvis ment å deles mellom søsken (derav navnet Jack og Jill), badene ligger mellom de to soverommene og kan nås fra begge rommene; noen ganger inkluderer de også en dør til gangen.

Hvis du så The Brady Bunch på 1970-tallet, er du sannsynligvis kjent med konseptet fordi Brady-barna (alle seks av dem!) hadde en. Mike Brady var en arkitekt og han visste viktigheten av et Jack-and-Jill-bad.

Mange nybygde boliger har ikke dyre bad. Imidlertid hadde mange hus tidligere disse badene. Selv om de kan være vanskelige å style på grunn av de to dørene deres (gjør det vanskelig å designe en vegg og oppbevaring), er de en flott mulighet til å eksperimentere med designene dine.

Her er 20 jack-and-jill baderomsideer som er fascinerende i utseende og design, og som også er vakre å se på.

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Moderne Jack og Jill baderomsoppsettsideer (1-3)

Bidra til et luksuriøst bad

Hvis plassen tillater det, kan du inkludere et badekar på Jack and Jill-badet. Badekaret er kanskje det eneste rommet i hjemmet ditt som ikke blir avbrutt fra utsiden, og vi anbefaler at du gjør det så trivelig som mulig.

Badet er et flott sted å nyte utsikten utenfor, det kan bidra til å øke følelsen av å komme seg vekk og la deg lade opp helt.

Du har et separat WC

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Det beste alternativet er et separat toalett innebygd i Jack and Jill-badet. Mens du er på badet, er det best å ikke ha et toalett i sikte.

På dette Jack and Jill-badet tilbyr slanke tofoldede dører personvern mens de ikke blokkerer sollys fra hovedvinduene. Skapet ligner et åpent skap hvis dørene er lukket.

Kombiner badet og omkledningsområdet ditt Jack og Jill

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Å kombinere et omkledningsrom med et Jack and Jill-bad kan skape et mer romslig arrangement.

Den åpne planløsningen gir badet et utseende som en utvidelse av soverommet ditt. Rikere teksturer og materialer føles mer komfortable og innbydende.

Moderne Jack og Jill baderomsoppsettsideer (4-6)

Invester i innebygd lagring

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Smarte ideer til oppbevaring av bad er avgjørende for å få et Jack and Jill-bad til å fungere effektivt. Det er et rom som har mange krav til seg, ikke bare for å fungere som et funksjonelt og komfortabelt rom, men også for å være et ideelt sted å starte dagen.

En liten eller delt plass kan utgjøre et problem med å bygge mest mulig ut av et Jack and Jill-bad. Men gjenstander som krever oppbevaring, som store håndklær og en rekke baderomsprodukter, kan legge til utseendet på badet, så det er viktig å tenke på måter å vise dem frem på best mulig måte. Mens Jack and Jill-badet vanligvis betraktes som et praktisk rom, betyr det ikke at det ikke kan være stilig.

Sjekk nedenfor for plass

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Vertikal utnyttelse av plass er blant de enkleste metodene for å minimere rot på benker og gulv. Vi har imidlertid en tendens til å glemme at vertikal plass også er tilgjengelig under benker og vasker.

Sørg for at du har plass under vasken til å henge opp håndklær eller oppbevare skittentøyskurver og sørg for at de er ute av veien.

Legg sklisikre gulv

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Det sklisikre badegulvet er et must på badet Jack and Jill. Gulvet skal være sterkt og motstandsdyktig mot vanlige vannsprut, og skal også være trygt for føttene og lett å vaske, spesielt for barn.

Vinyl får kanskje ikke alltid de mest gunstige anmeldelsene når det kommer til luksuriøs baderomsdesign; den har imidlertid mange fordeler, hvorav mange er flotte for et Jack and Jill-bad. Materialet går frem i kvalitet takket være ny teknologi og tilbyr et bredt spekter av designalternativer som vil passe til et bredt spekter av moderne baderomsdesign.

Moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer (7-10)

Velg en unik belysning

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Det er ingenting galt med å gå for et minimalistisk baderomsoppsett, men et lysdesign kan ta det fra enkelt til sofistikert.

Vurder å plassere belysning på uvanlige steder, for eksempel sjansene er over speilet, som vil lyse opp rommet og legge til litt eleganse til rommet.

Bruk pins for organisering

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Pin rails ser vakkert ut og er en flott mulighet til å bruke vertikal plass. Skinner i shaker-stil lar deg henge opp kurver med toalettpapir og ekstra håndklær, og det er også et sted å henge opp håndklær og våte klær.

Velg et fargevalg

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Et enkelt fargevalg kan bringe ethvert rom sammen, spesielt hvis det er på den mindre siden. De kule gråene i dette rommet ser friske og moderne ut, men uten å være kjedelige.

Få mest mulig ut av benkeplass med veggarmaturer

10 moderne Jack and Jill baderomsoppsettsideer

Mangel på benkeplass har en ulempe vi alle er kjent med, og å installere veggarmaturer vil spare benkeplass samtidig som det er ekstremt elegant.

Mer fra Vanshika

  1. Hva er et Jack and Jill-bad?

    Jack og Jills bad er oppkalt etter barna som dukker opp i det populære barnerimet.

  2. Hvorfor heter badet jack and jill?

    Jack og Jill-badet er oppkalt etter det populære barnerimet om to søsken. Fordi Jack og Jill baderomsmodeller er ideelle for barn i familien, er det der navnet kommer fra.

  3. Kan et Jack and Jill-bad ha en vask?

    Ja, et Jack and Jill-bad er et delt bad med én vask.