Shadow

8 små dusjkabinettfliser du vil elske


Hvis du synes badet ditt må se kjedelig ut, tar du feil! Størrelsen på badet ditt spiller ingen rolle. Du kan alltid legge til en følelse av luksus til badet ditt ved å bruke noen stilige og små dusjfliser.

La oss innse det! Ditt valg av fliser er noe som kan gi badet ditt et mer funksjonelt preg. Det beste med disse dusjfliserideene er at du ikke trenger et veldig stort bad. Du kan ha et lite bad og være i stand til å fullføre utseendet. Tross alt er ingenting umulig!

Ideer til små dusjkabinettfliser

Det spiller ingen rolle hvordan huset vårt ser ut. Men badet er definitivt noe som trenger mye oppmerksomhet. Et renere og mer levende bad vil få deg til å føle deg bra! Og vi trenger ikke engang å nevne den herlige følelsen du får når du tar en deilig dusj.

Det er flere måter du kan bruke for å gjøre badet ditt litt mer attraktivt. Og disse små dusjfliseideene er en av disse tingene. Så, uten å ta for mye av tiden din, la oss ta en titt på disse ideene.

Dørløs design – gode ideer for små dusjkabinettfliser

Hvis det er én ting vi alle hater, så er det et lite dusjområde. Men hva om vi fortalte deg at vi har en løsning for å gjøre badet ditt mer romslig? Vel, du trenger bare å frigjøre døren du plasserte i dusjområdet.

ideer til små dusjkabinetter

Ideer til små dusjkabinettfliser uten dører

Å ha en dusj uten dør vil tillate deg å bevege deg mye mer fritt rundt dusjen og badekaret. Du kan bruke disse små dusjfliseideene hvis du vil beskytte dusjkabinettet mot vann. Vi vil foreslå å dekke dusjoverflaten med disse små flisene. Til slutt kan du plassere dusjhodet på disse flisene.

Det er en av de beste flisleggingsideene fordi det også beskytter andre deler av badet ditt mot vannsprut.

Gardindesign – Et alternativ til små dusjkabinettideer uten dører

Leter du etter noe som gir deg litt mer privatliv mens du dusjer? Hvorfor ikke prøve denne gardindesignen med ideer til små dusjfliser? Denne designen sparer deg også bryet med å sette en dør over dusjen.

ideer til små dusjkabinetter

Designideer for små dusjkabinetter for gardiner

Å skaffe gardiner til dusjen din er en av de beste ideene hvis du leter etter budsjettalternativer. Området rundt dusjen kan ha små walk-in fliser som beskytter veggoverflaten. Hvis du vil, kan du også bruke en støttebjelke i tre til å henge opp gardinene. Og mens du pusser opp dusjen, ikke glem å legge til et trinn slik at vannet ikke sprer seg over hele badet ditt.

Flisdusj Flissideer

Hvis du leter etter ideer til dusjfliser, vil du definitivt ha noe for å gjøre badet ditt fullt av fliser. Denne flisdesignideen er din favoritt ting hvis du ønsker å dekorere badet ditt på en slik måte. Du kan lage et bad hvor en flislagt skillevegg skiller dusjområdet ditt fra resten av badet.

ideer til små dusjkabinetter

Ideer for små fliser walk in shower fliser

Hvis du velger denne ideen, ikke glem å legge til en innebygd vask. Å ha en innebygd vask vil spare deg plass til å plassere andre nødvendigheter som en søppelbøtte. Du kan også plassere noen dusjkroker utenfor dusjdøren med disse dusjfliserideene.

Design av små bad

Som vi sa før, trenger du ikke gi opp drømmen om å ta en dusj hvis du har et lite bad. Alt du trenger å gjøre er å gi plass til alt du trenger.

ideer til små dusjkabinetter

Designideer for små bad for små dusjkabinettfliser

Hvis du velger denne ideen for alle ideer til små dusjkabinettfliser, kan du ha fordelen av å ha et dobbel servantskap. Ved å bruke en enkel glasspartisjon kan du vise den. Denne ideen vil også tillate lys å komme inn i dusjområdet ditt. Men ikke glem å sette et kutt i døren eller sette inn et avtrekk slik at dampen lett kan slippe ut.

Ideer til små dusjkabinettfliser

Hvis plassen på badet tillater det, kan du også vurdere å installere et badekar eller servantskap. Disse små dusjfliseideene er perfekte for bad som er trangt om plass. Dessuten vil denne ideen tillate deg å utnytte plassen fullt ut.

ideer til små dusjkabinetter

Ideer til småturer med kunnskap om plassen i dusjflisen

Du kan dekke dusjen med en glassdør og dekke interiøret med slike fliser. For å få badet til å se lysere ut, kan du male det hvitt. Vi vil også foreslå å legge til flere reflekterende ting på badet ditt for å gi maksimal lysrefleksjon. Denne ideen er en av de beste dusjfliserideene fordi den kan få selv små bad til å se mer romslige ut.

Dusjfliser ideer for en lysere opplevelse

Enten det er for å ha lys på badet eller i livet ditt, ønsker vi alle å få mest mulig ut av det. Vel, her er et triks. Ønsker du å få badet ditt til å se større og romsligere ut, kan du male baderomsveggene hvite. Eller du kan velge en annen lysere farge.

ideer til små dusjkabinetter

Lysere ideer for små dusjkabinettfliser

Ved å kombinere de hvite veggene i hjemmet ditt med lysere fargede fliser vil det se lysere ut. Det er bare ett problem her. Å velge helhvite fliser kan gjøre badet ditt til en liten klisjé. Så hvorfor ikke velge hvite eller lysere fliser med litt design? For eksempel, å velge marmorfliser vil gjøre susen!

Svarte og hvite fliser for små dusjkabinett-ideer

Hvis ingen av disse ideene tilfredsstiller deg, kan du også velge en kombinasjon av svart og hvitt for ideer til små dusjfliser. Det er en av de beste ideene hvis du vil legge til flere mønstre og design til dusjkabinettet ditt.

ideer til små dusjkabinetter

Liten svart og hvit walk-in-dusj-fliseideer

Som med andre dusjfliser anbefaler vi å bruke en stor glassdør eller gardin for å gi dusjen mer privatliv. Dette vil få det til å se større ut og du kan også bruke plassen mer.

En kombinasjon av fliser

De fleste tror at det kan være kjedelig å velge bare én type baderomsfliser. Hva om vi fortalte deg at det var et alternativ du absolutt ville elsket? Det er en god idé å legge forskjellige fliser i dusjområdet og en annen del av badet.

ideer til små dusjkabinetter

Tile Combination Small Walk In Shower Ideer

Du kan også legge til et badekar i dusjen for en luksuriøs følelse hvis budsjettet tillater det. Ikke nøl med å la badet ditt ha baderomslignende funksjoner. Jeg vedder på at du vil ta en deilig dusj etter en hard dag på jobb.

Du kan velge hvite fliser i dusjkabinettet og bruke noen mønstrede fliser på uteområdet. For dette området kan du også gå med beige farge.

Oppsummerer det

Et godt bad er noe alle ønsker seg. Følelsen av å bade i et godt dusjområde stemmer ikke overens. Denne følelsen vil du imidlertid bare kunne nyte når du bygger dusjen på best mulig måte.

Fliser spiller en stor rolle i oppussingen av dusjkabinettet. Disse små dusjfliseideene vil hjelpe deg med å planlegge badene dine på den perfekte måten. Du trenger bare å velge riktig type fliser for å skape den atmosfæren du ønsker.

Så hvorfor vente? Ikke nøl med å fornye dusjen med en av disse ideene og få det avslappende badekaret du fortjener. Hvis du er interessert, kan du også sjekke ut disse 13 tipsene for å hjelpe deg med å velge den beste interiørdekorasjonen.

ofte stilte spørsmål

 1. Hvilken type fliser bør jeg bruke i et dusjkabinett?

  Svar- Disse små dusjfliseideene foreslår bruk av porselen eller keramiske fliser. Disse flisene er perfekte for å beskytte områder utsatt for vann.

 2. Hvor mye koster det å få et flislagt dusjkabinett?

  Svar – For å få et flislagt dusjkabinett, må du bruke hvor som helst mellom $4000-$8000. Walk in showers inkluderer vanligvis større komponenter og koster derfor litt mer enn vanlig. Imidlertid vil disse dusjfliseideene vi har listet ikke bryte budsjettet ditt.

 3. Trenger jeg vanntett flisene før jeg installerer dusjfliser?

  Svar- Ja, vanntetting av veggene er viktig når du pusser opp dusjen med fliser. Det er viktig å hindre at vann siver inn i veggene. Du kan bruke en flisstøtte eller til og med en sementplate for en effektiv og pålitelig løsning.

 4. Hvilken dusjfliser bør jeg velge for å rengjøre enkelt?

  Ans- Vinyl, laminat og porselensfliser er best hvis du vil ha noe som enkelt kan rengjøres selv. Dette er også kostnadseffektive fliser og en av de beste dusjfliserideene.

 5. Skal jeg flislegge veggene først eller passe dusjen?

  Svar- Det er alltid den beste ideen å installere dusjpanelet før du installerer flisene i dusjkabinettet. Hvis du har gjort dette før, kan du beskytte vannet mot å sive inn i veggene. Bygger en mer beskyttende vanntetting.