Shadow

Global Vector Control Market Report 2022 – The Home Guide


ReportLinker

Nøkkelaktører i vektorkontrollmarkedet er Anticimex Group, Arrow Exterminators Inc, BASF SE, Bayer AG, Bell Laboratories Inc, Ecolab Inc, FMC Corporation, Rentokil Initial plc, Rollins Inc, Syngenta AG, The Terminix International Company Lp, Massey Services Inc. ., ADAMA, Liphatech, Inc.

New York, 4. oktober 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Reportlinker.com har publisert rapporten «Global Vector Control Market Report 2022» – https://www.reportlinker.com/p06325435/?utm_source=GNW
PelGar International og Sumitomo Chemical Co Ltd

Det globale vektorkontrollmarkedet forventes å vokse fra USD 16,37 milliarder i 2021 til USD 17,74 milliarder i 2022, med en sammensatt årlig vekstrate (CAGR) på 8,3 %. Vektorkontrollmarkedet forventes å nå USD 21,92 milliarder innen 2026, med en CAGR på 5,4 %.

Vektorkontrollmarkedet består av salg av vektorkontrollprodukter og relaterte tjenester til økonomiske enheter (organisasjoner, enkeltpersonforetak og partnerskap) som refererer til en metode for å kontrollere vektorbårne sykdommer spredt av pattedyr, fugler, insekter eller andre leddyr. Målet med vektorkontroll er å stoppe eller eliminere den lokale spredningen av viruset, redusere sykdomsmottakelighet og forhindre sekundære infeksjoner.

Disse vektorkontrollmetodene kan være kjemiske eller ikke-kjemiske.

De viktigste metodene for vektorkontroll er kjemiske, fysiske og mekaniske, biologiske og andre (strålings- og miljøkontrolltjenester). Kjemisk vektorkontroll bruker kjemikalier for å kontrollere og forhindre spredning av sykdommer.

Kjemisk vektorkontroll har som mål å påvirke tettheten, levetiden og andre parametere for myggoverføring. Vektorkontroll er designet for å eliminere insekter, gnagere og andre (flått og snegler) og brukes i bolig-, kommersielle og industrielle sektorer.

Nord-Amerika var den største regionen i vektorkontrollmarkedet i 2021. Asia Pacific forventes å være den raskest voksende regionen i prognoseperioden.

Regioner som dekkes i Vector Control-markedsrapporten er Asia-Stillehavet, Vest-Europa, Øst-Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Midtøsten og Afrika.

Vector Control Market Research Report er en av de nye rapportene som gir Vector Control-markedsstatistikk, global markedsstørrelse for Vector Control-industrien, regionale aksjer, Vector Control-markedsandelskonkurrenter, segmenter Vector Control-markedsspesifikasjoner, markedstrender og alternativer inkludert. , og mer data du trenger for å komme videre i vektorkontrollindustrien. Denne markedsundersøkelsesrapporten fra Vector Control gir en fullstendig oversikt over alt du trenger med en dybdeanalyse av bransjens nåværende og fremtidige scenario.

Den økende forekomsten av vektorbaserte sykdommer forventes å drive vektorkontrollmarkedet. Effektene av klima og geografisk fordeling øker overføring og spredning av sykdom.

Den økende forekomsten av vektorbårne sykdommer har ført til bruk av vektorkontrollmetoder. Disse vektorbaserte sykdomsforebyggende metodene inkluderer fjerning eller kassering av vannbeholdere og bruk av vektorkontrollmetoder som skadedyrkontroll.

For eksempel, ifølge en rapport fra Verdens helseorganisasjon fra mars 2020, forårsaket vektorbårne sykdommer 700 000 dødsfall hvert år og utgjorde 17 % av alle smittsomme sykdommer. Derfor driver økende forekomst av vektorbaserte sykdommer veksten av vektorkontrollmarkedet.

Teknologiske fremskritt er en viktig trend som driver vektorkontrollmarkedet. Selskaper som opererer i vektorkontrollmarkedet fokuserer i økende grad på å utvikle innovative produkter for raskt å møte de økende industrikravene og utvide virksomheten globalt.

For eksempel, i september 2019, lanserte Co-Diagnostics Inc., et Utah-basert selskap involvert i utvikling og produksjon av diagnostiske løsninger, nye vektorkontrolltestprodukter på konferansen Oklahoma Pest Management Association (OPMA).

I desember 2021 kjøpte Rentokil Initial plc, en leverandør av kommersielle skadedyrkontroll- og sanitetstjenester i Storbritannia, Terminix Global Holdings, Inc. for 6,7 milliarder dollar. Gjennom dette oppkjøpet er Rentokil fokusert på å utvide sin virksomhet i Nord-Amerika for å gi et sterkt grunnlag for fremtidig vekst og en attraktiv finansiell profil for å støtte fremtidig vekst, inkludert fortsatt investering i innovasjon og teknologi. Terminix Global Holdings, Inc. er en leverandør av skadedyrbekjempelsesløsninger i USA, inkludert vektorkontrollprodukter.

Land som dekkes i Vector Control-markedsrapporten er Australia, Brasil, Kina, Frankrike, Tyskland, India, Indonesia, Japan, Russland, Sør-Korea, Storbritannia og USA.
Les hele rapporten: https://www.reportlinker.com/p06325435/?utm_source=GNW

Om Reportlinker
ReportLinker er en prisvinnende løsning for markedsundersøkelser. Reportlinker finner og organiserer de nyeste bransjedataene slik at du kan få all markedsundersøkelsen du trenger, umiddelbart, på ett sted.

__________________

Historien fortsetter

KONTAKT: Clare: [email protected] USA: (339)-368-6001 Intl: +1 339-368-6001