Shadow

9 Stueideer med en grå sofa


Borte er tiden da bare brune eller beige sofaer eksisterte. Det er på tide at grått regjerer litt. I det siste, fra bedrifter til bryllup til hverdagslige begivenheter, har grå blitt sett på som hersker. Det er et overskudd av farger. Det betyr lidenskap, fred og beskjedenhet; dessuten, på grunn av sin allsidige natur, er grått enkelt å integrere i hjemmene våre. Her gir vi deg 9 nøye utvalgte ideer til en stue med en grå sofa.

9 Stueideer med en grå sofa

Legg til litt farge – Grå sofa stue ideer (1 til 4)

Grå nøytraliserer og reduserer energien fra lyse farger. En fargeklatt vil gi stuen sjarm. Uten å gjøre så mye, vil stuen din se kunstnerisk og estetisk ut. Her er noen måter du kan inkorporere lyse farger med din grå sofa.

Puter

Puter er den enkleste måten å piffe opp din grå sofa på. Du kan bare legge til noen fargerike puter og du er i gang. Det er den enkleste måten du aldri kan gå galt på. Her er noen søte grå sofastueideer for deg.

Stueideer med grønne puter til grå sofaOransje grå pute stue ideer

Oransje grå pute stue ideer

Legg til gardiner

Å legge til en farget gardin kan vakkert heve en stue uten å legge for mye innsats i det. Det vil gi mer lys og samtidig dybde til stuen din. Det er en klassisk måte å dekorere stuen på uten å gå galt. Du kan også legge til farger som gul, mørk rød, rosa, oransje og grønne nyanser.

Gul Grå Sofa Gardiner Stue Ideer

Den gule gardinen komplimenterer den grå sofaen fint.

Legg til Statement Møbler – Grå sofa Stue ideer

Statement møbler kan være en enkel vakker stol eller en bønnepose eller til og med hjørnebordet ditt. Dette statement-møblet vil legge eleganse til stuen din ved å bryte monotonien i grått. Enhver farge ville gjøre underverker i stuen din.

Stueideer Gul Statement Stol Med Grå Sofa

Stueideer Gul Statement Stol Med Grå SofaStueideer Med Rosa Stoler Med Grå Sofa Statement Center Grå Sofa Stue IdeerBlå Stol Med Grå Sofa Stue IdeerBlå Stol Med Grå Sofa Stue Ideer

Legge til et trykt teppe

Når det kommer til hjemmeinnredning, er tepper et underdrivelse. Et vakkert teppe kan gjøre underverker med en grå sofa hvis det velges med omhu. Fluffy tepper, gammeldagse mønstrede tepper kan aldri gå galt. Du kan bruke dristige farger for å gi en fargeblokkerende effekt til stuen din. Her er noen grå stueideer med innebygd sofa med teppe.

Stue ideer med grå printet sofa

Stue ideer med grå printet sofaTurkisblå ensfarget grå teppe stueideer Turkisblå ensfarget grå teppe stueideerGrå stueideer til sofaenGrå stueideer for sofa

Legg til planter – tidløse grå sofaveggdekorasjoner

Det er mange innendørs planter som vil live opp stuen din. De skiller seg ikke bare ut som hjemmeinnredning, men renser også luften i stuen din. Den grønne fargen beroliger øynene og gir en rolig og boho-effekt til stuen din.

Grå stueideer til sofaen

Plant kaktus i stuaGrå stueideer for sofaPlanter som vakkert klemmer den grå sofaen

Koble sammen din personlige stil

Du kan gi stuen et personlig preg ved å legge til en bildevegg, bokhylle, speil, maleri eller hvilken som helst boliginnredning du liker. Det er tross alt stuen din, dekorer den slik du vil. Dine stueideer med grå sofa vil inspirere deg og dine kjære hver dag.

Grå stueideer for sofa

Speil som din personlige stil.Grå stueideer for sofaBokhyller for å gjøre rommet ditt estetisk.Grå stueideer for sofaBildevegg – Grå sofa stue ideer

Aksentvegg – Elegante grå stueideer

Hva er livet uten litt drama? Aksentvegger vil løfte den grå sofaen din til neste nivå. De er lunefulle og morsomme å lage. Du kan legge til hvilken som helst geometrisk design eller blokkfarge.

Grå stueideer for sofa

Rødt går veldig bra med gråttGrå stueideer for sofaGeometrisk tapetGrå stueideer for sofaVegg med turkis aksent.

Bonus – Stueideer for mørkegrå sofa

Hvis du har et lite barn som løper rundt i huset ditt, er ideer til en mørkegrå stue et must. Den mørkegrå sofaen vil ikke fange skitt og skjule flekkene dine!

Mørkegrå sofa stue ideer

Mørkegrå sofa stue ideerTa en titt inne i stua til kjendiserVakre stueideer med mørkegrå skap

Ta en titt inne i stua til kjendiser

Selv kjendiser er pladask for grå stueideer. Fra Kardashians til Jenners til Tom Holland, selv den indiske batsmannen Virat Kohli inkorporerte på en eller annen måte den grå sofaen i stuen deres. Du kan ta det som et stort grønt flagg ettersom hjemmene deres er designet av gaga-designere. Ta en titt selv!

Grå sofa stue ideer

Stormy leker på den grå sofaen sinGrå sofa stue ideerGigi Hadids stueGrå sofa stue ideerVirat Kohli & Anushka Sharma – Grå stueideerGrå sofa stue ideerKim Kardashians beryktede helgrå minimalistiske stue

Etterbehandler!

Grå er sesongens farge og er den beste å legge til stuen din. Din grå sofa vil legge til eleganse til stuen din, og med enkle teknikker som å legge til en fargetone eller en aksentvegg kan du piffe den opp. Vi venter på dine grå stueideer til sofaen din i kommentarfeltet.

FAQ

 1. I hvilken farge pads kan legges til av grå sofa i stua?

  Eventuelle knallfargede puter kan legges til. For eksempel rød, gul, rosa, grønn, etc.

 2. Kan vi bruke forskjellige stoffer til puten?

  Ja! Å legge til en rekke stoffer vil legge til tekstur til sofaen din.

 3. Kan tapet brukes på en aksentvegg?

  Ja! De er enkle å bruke og lett utskiftbare.

 4. Er det viktig å ha et brunt midtbord?

  Nei, ikke nødvendigvis. Gå med humøret ditt. Det er helt opp til deg at du kan gjøre det du vil dekorere.

 5. Kan jeg bruke drømmefangeren?

  Det er opp til deg, hva du enn liker å gi et personlig preg.