Shadow

Hva er hovedårsakene til veggedyrangrep?


Veggedyr er små vingeløse parasitter som finnes over hele verden. De lever av menneskeblod. Veggedyr gjemmer seg i senger og madrasser. Deres smertefrie bitt blir kløende og hovner opp til røde flekker. Deres tilstedeværelse er stressende og irriterende.

Veggedyr er bittesmå skapninger som forårsaker forferdelige angrep i hjemmet. De beveger seg fra et sted til et annet ved å klamre seg til klær eller bagasje. Å ha en insektangrep betyr ikke at hjemmet ditt er skittent og øde; det betyr ganske enkelt at du eller dine eiendeler har kommet i kontakt med et infisert område.

Årsaker og forholdsregler

Reise er hovedårsaken til veggedyrangrep. Steder som hoteller og moteller er eksklusive steder å få veggedyr. Disse feilene kan finne en måte å komme inn i bagasjen din hvis du legger den på sengen eller skapet på disse stedene. Veggedyr skjuler seg i lag med madrasser, sengetøy som laken og tepper, under løse tapetender, mellom sprekker i tregulv og veggsprekker eller sprekker. Dessuten kan de finnes i tepper og sømmer, og sprekker. De sykler på infiserte gjenstander, inkludert møbler, kofferter, klær, vesker og ryggsekker.

Unngå å kjøpe brukte møbler, som er en annen årsak til skadedyrsangrep. Du vet kanskje ikke om det møblet allerede har noen defekter. Bruk en lommelykt og sjekk nøye kanter, sømmer eller sprekker for insekter.

Veggedyr kommer inn i hjemmene dine gjennom skoler, høyskoler og barnehager. Siden disse insektene så lett overføres gjennom klær og annet materiale, kan barna dine bringe dem hjem fra skolen eller når de kommer på høyskoleferie. De kan også overleve sprøytemidler, flytte bort fra sprøytede områder og finne nye steder å bo.

Er bittet giftig?

Insektbitt er ikke alvorlig; bittene forsvinner av seg selv i løpet av en uke. Hvis et insekt biter en person, kan han bruke en ren, våt klut på det berørte området for å forhindre kløe og hevelse. Ikke klø på bittene; du kan få en infeksjon.

  • Forebygging er den beste måten å stoppe disse mindre angrepene. Rengjør huset ditt hver dag. Vask lakenene en gang i uken og tørk dem i tørketrommelen. Støvsug tepper og puter regelmessig og hold rommene rotfrie.
  • Når du reiser, sjekk bunnlagene og foldene på sengen før du bruker dem. Rengjør all bagasje med alkohol etter at du kommer tilbake fra turen. Vask alle klærne dine grundig.
  • Vennligst kast ubrukte gjenstander som gamle blader og aviser; et rotete hus er et perfekt sted å gjemme seg og legge egg. Mørke sprekker er et flott sted å gjemme seg.
  • Se etter sprekker eller sprekker og forsegl dem. Pass på at teppet ikke løsner og reparer eventuelle skader. Veggedyr kan gjemme seg i papp. Ikke oppbevar klær og tilbehør på gulvet. Kast ubrukte ting du ikke lenger trenger.
  • Rengjør putevar, laken og madrasstrekk og vask alt i varmt vann. Tørk varene på høy varme. Hvis du utsetter insekter for overdreven varme, vil de helt sikkert dø. Så stryk eller damp rengjør alle klær og sengetøy.

Veggedyr er uønsket, og jo raskere du identifiserer dem, jo ​​raskere kan du få en løsning. Påkalle et rykte utrydder i San Antonio I dag.

Innlegget Hva er hovedårsakene til veggedyrangrep? dukket først opp på Hjemmeguiden.