Shadow

Slik styler du sengerammen – Hjemmeguiden


Sengen din er midtpunktet i rommet ditt; du har ikke råd til å la det gå. Vurder heller å ta deg tid til å gjøre sengen din til en forlengelse av din personlighet. Det store spørsmålet er imidlertid «HVORDAN?»

En av utfordringene med å designe sengen din – og i forlengelsen av soverommet ditt – for å passe din smak og preferanser, er å style sengerammen. Som navnet antyder, er sengerammen det som omgir sengen din, og det kan åpenbart være overveldende å kjenne til mønstrene du skal utforske, spesielt hvis det er første gang.

Heldigvis undersøker denne artikkelen de 5 beste unike ideene for å style sengerammen din for å passe dine designbehov. Så la oss dykke rett inn!

Topp 5 måter å style sengerammen på

Dryss litt grønt og blomster

Er du en planteforelder? Dette er tiden for å demonstrere din kjærlighet til planter. Planter er luftrensere og hjelper deg å slappe av og sove godt. Interessant nok fungerer naturlige og kunstige planter og blomster.

Planter og blomster gir rommet ditt liv og hjelper deg med å skape din ønskede personlighet. For eksempel, hvis en vill hekk høres perfekt ut, gå med Sansiviera-planter; du kan også plassere pottemonstre på hodet ditt og spre det rundt sengen din for en bohemsk stemning.

Men ikke gjør for mye med plantene; du vil ikke at sengeområdet skal se ut som et krypkjeller.

Bruk neonlys

Neonlys passer hvor som helst, uavhengig av utformingen av sengerammen din. Neonlys er flotte for å fremheve rom, for estetiske formål og for å skape en myk, avslappende atmosfære.

Ha det gøy med neonlys. For eksempel kan du kaste et blått neonlys rundt bena på sengerammen for en mini julestemning eller dynamiske fargede neonlys for en minimal myk glød. Du kan også vurdere å plassere neonlys rundt plantene dine.

Gå vill med mønstre

Enten du er dempet, stilig eller bougie, når du jobber med mønstre til sengerammene dine, gå amok; enkelhet gjør ingenting i dette tilfellet.

Du kan kjøpe eller designe mønstre i din egen stil og plassere dem rundt sengerammen. Gå over toppen, fyll inn favorittfargen din og inkorporer stoffer, veggkunst eller bilder i mønstrene.

Du kan velge å være stilig ved å inkludere blomstertrykk i mønstrene dine eller kongelige eller ved å bruke gyldengule damask-trykk.

Gå Artsy

Du kan aldri gå galt med kunst! Tegn et veggmaleri på hodet eller lag en tegning av deg selv eller noe du vil se om morgenen og når du legger deg.

Når du har lagt til kunstverk på sengegavlen, kan du være kreativ med andre deler av sengerammen; du kan velge å male dem i en enkelt farge, kanskje din favoritt, eller flerfarget, en regnbue.

Hvis du for eksempel liker lyse farger, mal sengerammen oransje eller gyllengul og mal veggmaleriet midt på sengen. Du kan også male den hvit, brun eller svart hvis eleganse er din stil. Poenget er å ha det gøy mens du gjør det.

Skaff deg et sovetelt

Bruk myggnett. Myggnett holder ikke bare insekter ute; de gir også en følelse av privatliv, beskytter deg mot overdreven sol og skaper en avslappende atmosfære; de hjelper også i estetikk; de gir sengen din et kongelig utseende. Ved bruk av myggnett kan du vurdere å bygge et sengetelt med lysgardiner, som også fungerer.

Du kan feste sengetrekket med en dobbeltvevd sjeselong, eller taket, ved å feste det med stifter. I tillegg kan du dekorere sengeteppet ditt med neonskilt for å gi en frisk glød til rommet ditt, LED-lys for å forsterke det allerede hyggelige utseendet og eventyrlys for å skape en glitrende effekt.

konklusjon

Å dekorere sengerammen din vil piffe opp rommet ditt ytterligere, forbedre stemningen og definere plassen til sengen din. En riktig dekorert sengeramme gjør rommet ditt uimotståelig og skaper en avslappende atmosfære for deg og alle som kommer inn i rommet.

Med disse 5 beste dekorasjonsideene for sengerammer tror vi at du kan få rommet ditt til å uttrykke din personlighet og stil. Har du spørsmål eller forslag? Del dem i kommentarfeltet – vi vil gjerne høre fra deg.