Shadow

CONCENTRIC ACTIVITY PARTNERS kunngjør INVESTERING I ARUZA PEST CONTROL


CHICAGO, 7. november 2022 /PRNewswire/ — Concentric Equity Partners («CEP»), direkteinvesteringsarmen til Financial Investment Corporation, kunngjorde rekapitaliseringen av Aruza Pest Control («Aruza» eller «Selskapet»), en leverandør av skadedyrbekjempelse i boliger og kommersielle virksomheter, og myggkontrolltjenester primært i nord og Sør-Carolina. CEP vil jobbe direkte med Aruza medgründer og CRO Christian Ludwig, som vil fortsette i sin aktive salgslederrolle fremover og beholde en betydelig eierandel, og nåværende administrerende direktør Andrew Becken veteran fra skadedyrindustrien.

Aruza, med hovedkvarter i Charlotte, NC og betjener Sørøst med syv filialer i tre stater, er stolte av å tilby et førsteklasses nivå av service og omsorg til sine kunder. Selskapet er et av de raskest voksende skadedyrbekjempelsesselskapene i USA, rangert som #2 i kategorien miljøtjenester og #256 totalt på Inc 5000-listen over raskest voksende selskaper. Aruza har bygget en bransjeledende salgsmodell med salgsmedarbeidere som opererer med suksess i flere markeder. Selskapet ble grunnlagt i 2016 og har vokst raskt over kort tid til å bli en av de ledende leverandørene av skadedyrbekjempelse i Sørøst.

CEP er glade for å samarbeide med Christian, Andrew og hele Aruzas lederteam og utnytte selskapets differensierte salgsmodell og etablerte merkenavn og rykte sammen med dets betydelige bransjeerfaring og nettverk. CEP skal bygge Aruza til en ledende superregional leverandør av skadedyrkontrolltjenester.

«Aruza skiller seg ut for sin velprøvde og imponerende salgsorganisasjon og sin forpliktelse til overlegen kundeservice og oppbevaring,» sa Rob Swartz, Driftspartner i CEP. «Kombinasjonen av Aruzas salgs- og operasjonelle evner med CEPs bransjeekspertise og ressurser bør posisjonere denne plattformen til å utvide betydelig i fremtiden og vokse til et av de ledende selskapene i skadedyrbekjempelsesindustrien.»

«En nøkkel for meg i denne prosessen var å finne den rette partneren som ikke bare brakte bransjeekspertise, men som også var pålitelig og delte de samme verdiene som selskapet vårt,» sa medgründeren og inntektssjefen. Christian Ludwig. «Teamet vårt er glade for å gå videre i samarbeid med CEP for å bygge og skalere Aruza betydelig.»

Ken HootenPartner i CEP, legger til: «Vi tror Aruza er en virkelig unik mulighet til å bygge en neste generasjons plattform for skadedyrbekjempelse. Vi ble umiddelbart imponert over Aruza-teamets evner og misjonsfølelse for å yte den beste servicen høyt på kunden, og vi er glade for å samarbeide med likesinnede ledere for å utvide Aruza-plattformen.»

LR Tullius representerte og fungerte som eksklusiv finansiell rådgiver for Aruza Pest Control for transaksjonen.

Om Aruza Skadedyrkontroll:
Aruza tilbyr skadedyrbekjempelse og kommersiell skadedyrbekjempelse i nord og Sør-Carolina. Hos Aruza tilbyr vi ikke bare tjenester for fjerning av skadedyr, men vi har også som mål å utdanne samfunnet om hvordan de kan holde områdets tøffeste skadedyr på avstand for å gjøre hjemmene og bedriftene deres til et tryggere sted. I det lange løp tror vi at omdømme er essensielt; vi bryr oss om våre egne og sikrer at vi tjener samfunnet vårt på en etisk og profesjonell måte.

Når du velger et skadedyrbekjempelsesfirma, vil du ha forsikringen om at de bryr seg om hva som skjer med hjemmet eller bedriften din like mye som deg; hos Aruza Skadedyrkontroll er dette vår virkelighet. Vi bruker miljøvennlige produkter for å sikre familiens sikkerhet og helse, og vi tilbyr Aruza-garantien fordi vi bryr oss om å få jobben gjort riktig. «Å bygge en landsdekkende merkevare som gir tilbake til lokalsamfunnene sine, forbedrer livskvaliteten for kundene og muliggjør smart finansiell rikdom for sine ansatte.» Dette er vår misjonserklæring, og det er grunnen til at vi har fortsatt å yte utmerket service siden oppstarten.

For mer informasjon om Aruza, besøk www.aruzapest.com.

Om Concentric Share Partners:
Concentric Equity Partners er et private equity-selskap som samarbeider med ledende mellommarkedsbedrifter ved å gi kapital og strategisk rådgivning for å akselerere langsiktig verdiskaping. Concentrics tilnærming er enkel: Støtt gründere og operatører ved å sørge for ressursene som trengs for å oppnå eksepsjonelle resultater. Firmaets investeringsteam består av personer med en fremtredende historie som operatører og profesjonelle investorer i en rekke vekstorienterte mellommarkedsbedrifter.

Concentric Equity Partners er direkteinvesteringsarmen til Financial Investments Corporation, et privateid kapitalforvaltningsfirma og familiekontor med over 2 milliarder dollar i investeringsforpliktelser under forvaltning. Financial Investments Corporation ble grunnlagt i 1994 av far og datter Harrison og Jennifer Steans og har samarbeidet med private selskaper i mer enn 25 år.

Du kan lære mer på www.ficcep.com.

Se originalt innhold: https://www.prnewswire.com/news-releases/concentric-equity-partners-announces-investment-in-aruza-pest-control-301670618.html

KILDE Konsentriske kapitalpartnere