Shadow

Ikke frykt skadedyr, og ring heller Unipest Skadedyrkontroll for å bli kvitt disse insektene – Hometown Station | KHTS FM 98.1 & AM 1220 – Santa Clarita Radio


Unipest Pest Control lokalisert i Santa Clarita tilbyr miljøvennlige bolig- og kommersielle skadedyrkontrolltjenester til sine kunder.

Skadedyr kan ofte være skummelt og uvanlig, men frykt ikke og ring Unipest for å bli kvitt disse insektene i stedet.

Unipest kan også utføre gassing, termittkontroll, insekt- og varmebehandling, fjerning av bikube, fuglesperringer og termittinspeksjoner og reparasjoner.

Desinfisering i Santa Clarita kan være vanlig, og med Unipest kan du være sikker på at disse insektene vil forlate hjemmet ditt i fred. Med en suksessrate på 99,3 % er desinfeksjon ofte det beste alternativet for fjerning.

Eksos trenger ikke å være stressende. Tvert imot kan desinfeksjon være enklere enn du tror.

Selv om du må forlate hjemmet eller bygningen i 2 dager, trenger du ikke flytte eiendelene dine. Det er imidlertid noen ting du må ta med deg når du røyker, inkludert åpen mat, reseptbelagte legemidler og planter som kan påvirkes av kjemikalier.

Relatert når det kommer til skadedyr i alle størrelser, bør Unipest Pest Control være det du kaller

Strømmen kan forbli på og Unipest vil håndtere gassavstengningen og restaureringen. Etter hygiene er det ikke behov for støvtørking, desinfeksjon eller rengjøring.

Røykgassen vil ikke etterlate noen rester, så hjemmet ditt vil være klart til å flytte inn rett etter disse to dagene.

Termittkontroll er en annen spesialitet hos Unipest, ettersom de bruker XT-2000 sertifisert appelsinolje i Santa Clarita.

XT-2000 er 95 % ren d-limonen, olje fra appelsinskall, og å bruke appelsinolje er som termitter som sprayer appelsinsitrus i øynene.

Appelsinolje er miljøvennlig og fungerer garantert, da oljen vil trenge gjennom hele trestykket for å drepe alle termittene inni.

Unipest i Santa Clarita bruker varmebehandlinger for å bli kvitt veggedyr.

Varme for å drepe veggedyr er ikke bare miljøvennlig, men det dreper også eggene i stedet for bare veggedyrene, så du kan være sikker på at de irriterende insektene ikke kommer tilbake.

Unipest Pest Control i Santa Clarita er dedikert til å gi fellesskapsmedlemmer de beste skadedyrbekjempelsesløsningene for deres hjem og bedrifter.

Artikkelen over er en sponset artikkel

KHTS FM 98.1 og AM 1220 er Santa Claritas eneste lokale radiostasjon. KHTS blander inn en kombinasjon av nyheter, trafikk, sport og funksjoner sammen med dine favorittmoderne hits. Santa Clarita nyheter og funksjoner delt i løpet av dagen på tvers av radiobølgene våre, på nettsiden vår og på tvers av en rekke sosiale medieplattformer. Våre KHTS nasjonale prisbelønte daglige nyhetsoppsummeringer leses nå daglig av 34 000+ innbyggere. Et levende medlem av Santa Clarita-samfunnet, KHTS-kringkastingssignalet når gjennom Santa Clarita-dalen og deler av de høye ørkensamfunnene som ligger i Antelope-dalen. Stasjonen sender talkshowene sine på nettet, og når et potensielt verdensomspennende publikum. Følg @KHTSRadio på Facebook, Twitter og Instagram.