Shadow

De viktigste delene av maskiner for bønder


Stereotypen av en bonde er noen som står på verandaen deres, et gresstrå mellom tennene, og ser på hektarene med avlinger de har plantet mens de vokser. Men sannheten i saken er at oppdrett, selv i liten skala, er hardt arbeid. Det er sjelden tid til å se underet over det du har skapt. Det er alltid arbeid å gjøre og oppgaver å ta seg av.

Saken med oppdrett er at selv om det er et fysisk krevende yrke, krever det alltid mye utstyr for å få det til å fungere. Det er rett og slett for mye som er umulig uten hjelp av maskiner og verktøy. Faktisk bruker bøndene mye tid på å vurdere og bestemme hvilke som er mest verdt å investere i. Her er de viktigste maskinprisene for bøndene.

Traktor

Skal du ha gård trenger du minst én traktor. Så godt som ingen moderne gård eksisterer uten en. En traktor er en ypperlig gård for gården din. Den kan håndtere en rekke oppgaver og er nyttig i alle aspekter av vekstsyklusen. Du kan bruke en traktor til å hogge, plante, pløye, dyrke og høste. Du kan også bruke den til å trekke annet utstyr og flytte tunge gjenstander. Enten du har en enkelt dekar eller flere tusen, trenger du en traktor på gården din. I gamle dager ville hester ha gjort jobben som traktorer gjør, men du kan gjøre mye mer med hestekrefter.

Traktorgraver

Oppdrett innebærer ofte mye graving. Det er her skapa kommer inn i bildet. Med en kniv kan du lage hull og legge det fjernede skitten i en laster for enkel fjerning. Mindre kan håndtere hull opptil ti fot dype, men du kan også kjøpe eller leie de som går mye dypere hvis du trenger dem. De er ikke bare for å grave. Med ulike fester kan du bore hull, for eksempel til gjerdestolper, eller til og med rydde opp søppel. De tilbyr en rekke funksjoner og vil forbli stabile på ujevnt terreng.

Frontlaster

En frontlaster er et tilbehør til din traktor. Det er et verdifullt utstyr som kan holde på rusk, skyve store gjenstander ut av veien og til og med hjelpe til med å dyrke jorda. De er veldig nyttige på mindre gårder som trenger å maksimere bruken de får fra traktoren. Frontlastere kan fjerne rusk og rusk og til og med hjelpe til med å flytte tungt utstyr i stedet for å prøve å rulle det eller plassere det på en lastebil.

Gaffeltruck

Du tror kanskje en høygaffel passer best for et lager eller hage, men det er et viktig verktøy å ha på en gård. En gaffeltruck hjelper deg med å flytte store og tunge gjenstander dit du skal. Dette inkluderer når du sender ditt deilige produkt eller bare flytter annet utstyr. Noe av det beste du kan få med gaffeltrucken din er et tilhengerfeste. Den samles enkelt opp med gafler og kan festes til en tilhenger uten at sjåføren trenger å forlate setet. Tilhengeren kan deretter flyttes til det nye stedet. Den kan flytte tilhengere fulle av utstyr, produkter som ennå ikke er på paller, eller en arbeidshenger for en arbeidsplass bort fra hovedområdet ditt.

kultivator

Som navnet antyder, brukes en jordfreser til å dyrke jorda. Jordbearbeiding betyr å klargjøre jordbedene før planting. Det fjerner ugress og annet rusk, slik at det ikke påvirker det du prøver å vokse negativt. Med en jordfreser kan du ikke bare snu jorden og forberede den, men også åpne bedlinjene på passende måte for hver avling. Etter hvert som plantene begynner å vokse, kan du også bruke en kultivator mellom disse vekstlinjene for å fortsette å fjerne ugress, men du må være veldig dyktig til å gjøre dette uten å skade avlingen.

Gårdsbil

Det er umulig å forestille seg en bonde uten lastebil. Gårdsbiler utfører en rekke oppgaver på en gård, fra transport av mennesker og utstyr til å trekke tilhengere fylt med råvarer. En god lastebil hjelper deg med å flytte rundt på gården din raskt og effektivt, samtidig som den hjelper deg med å laste og levere produktene dine til byen. Lastebiler er også ypperlige for å transportere husdyr over lange avstander og bringe forsyninger til det ytterste av eiendommen din.

Plog

Ettersom en jordfreser gjør siste forberedelser før planting, snur en plog og løsner jorden før den. Noen ploger er designet for å håndtere tomter som aldri har vært dyrket før, og noen for å friske opp og fornye jord som tidligere er plantet. Betydningen av plogen er at den vil bringe opp frisk, uforstyrret jord under matjorda, som er rik på næringsstoffer og ideell for det du ønsker å plante.

høsting

En hogstmaskin brukes i korngårder. Den fjerner effektivt avlinger fra bakken og tar dem til deres destinasjon for videre behandling. De er mye mer effektive enn å plukke for hånd og kan spare deg for enorme mengder tid og energi. Selvfølgelig trenger du ikke nødvendigvis en hogstmaskin hvis du har korn, men du vil tjene tilbake investeringen din veldig raskt når det som før tok deg dager plutselig kan ta deg minutter eller timer.

Det er rundt 2 millioner gårder i USA. Hver har forskjellige behov, forskjellige kulturer og kommer i forskjellige størrelser. Noen deler av maskinene er imidlertid felles for de fleste av dem. Hvis du starter en gård, eller er usikker på hvilket utstyr du mangler til en etablert gård, sjekk ut denne listen for ideer.