Shadow

Få dette gratis Warhammer-spillet på Steam nå


Det eneste som er bedre enn å knuse en grusom musemutant med en magisk mace, er å engasjere seg i middelalderens skadedyrkontroll med venner ved din side. 2018s Warhammer: Vermintide 2 riper som klør ganske godt, og hvis du ønsker å score spillet billig, er du heldig. Steam gir for øyeblikket bort Warhammer: Vermintide 2 gratis frem til 7. november, så fortsett og legg den til i biblioteket ditt mens du kan.

Hvis du ikke er kjent med denne Warhammer-spin-offen, går du glipp av et solid actionspill for fire spillere i Warhammer-universet. Ved å oppgradere til det originale spillet vil du kunne bruke dødelige våpen og dødelig magi som en av de fem heltene.

Det vil være tonnevis av fiender å møte, mye tilpasning å eksperimentere med, og spillet holder seg fortsatt ganske bra grafisk flere år etter at det først ble lansert. I utgangspunktet, hvis du liker Left 4 Dead-spill, vil du være hjemme med Vermintide 2.

Warhammer: Vermintide 2

De kombinerte kreftene til en herlig kaoshær og horder av Skaven vil teste evnen din, så sørg for å feste før du begynner å drepe monstre. Hvis du liker det du ser her, hold øynene åpne for Warhammer 40K: Darktide, som flytter handlingen fra fantasi til mørke fremtidige områder av verdensrommet. Det er våpen og granater, men også en fascinerende vri på Left 4 Dead-formelen da den legger vekt på å kjenne rollen din og skape en egendefinert karakter.

For flere tilbud, sjekk ut gratistilbudene som for øyeblikket er tilgjengelige på Fanatical, ta Batman: Arkham-samlingen til en latterlig lav pris, og sjekk ut de beste tilbudene i Fanaticals massive Birthday Bash-salg.

Produktene som diskuteres her ble uavhengig valgt av våre redaktører. GameSpot kan motta en del av inntekten hvis du kjøper noe som vises på siden vår.