Shadow

Hardin County er vertskap for høsttur


HARDIN COUNTY – Hardin County OSU Extension har planlagt et frukt- og grønnsaksturprogram tirsdag 2. august fra kl. 18-20 for å hjelpe med frukt- og grønnsaksproduksjonsproblemer. Programplasseringen vil være på en produksjonsgård på 15237 County Road 209, Kenton. Den er åpen for alle frukt- og grønnsaksdyrkere, enten det er kommersielle gartnere eller hjemmegartnere.

OSU Extension Integrated Pest Management Coordinator Jim Jasinski vil gi informasjon om bruk av IPM-teknikker for å kontrollere skadedyr. Ashley Leach, assisterende professor i entomologi ved OSUs College of Food, Agricultural and Environmental Sciences vil gi en oppdatering om spesialavlingsinsekter. Gary Gao, OSU Extension Small Fruit Production Specialist vil gi informasjon om drue- og bringebærdyrking. Brad Bergefurd, teknisk spesialitetskulturagronom, Brandt Discovery and Innovation, vil gi en oppdatering til dyrkere om fruktbarhet i grønnsaksproduksjon. Hardin County OSU Extension Educator Mark Badertscher vil gi informasjon om Driftwatch, et frivillig kommunikasjonsverktøy som gjør det mulig for avlingsprodusenter, birøktere og sprøytemiddelapplikatorer å samarbeide for å beskytte spesialavlinger og bier gjennom bruk av kartleggingsprogrammer.

Programmet holdes ute, så ta med plenstol og paraply i tilfelle regn. Det vil være et diagnoseskjema, så sørg for å ta med eventuelle ugress, planteernæringsproblemer, plantesykdommer og insektprøver i en forseglet plastpose til spørsmål og svar. Programmet avsluttes med en spasertur gjennom et produksjonsfelt, og merker problemene med frukt og grønnsaker og trinnene for riktig forvaltning. Det koster ingenting å delta på dette arrangementet.

Fortsett å lese