Shadow

Restaurantstengninger, inspeksjoner i Riverside County, 22.-28. juli – San Bernardino Søn


Her er restaurantene og andre matbedrifter som Riverside County Department of Environmental Health-inspektører midlertidig stengte på grunn av overhengende helsefare mellom 22. og 28. juli 2022. Hvis ingen gjenåpningsdato er oppført, har ikke avdelingen oppført dette stedet som gjenåpning per dette tidspunktet. utgave.

Highgrove Village kjøttmarked1091 Center St., Riverside

 • Lukk: 28. juli
 • Rang: 66/C, mislyktes
 • Grunnen: Kakerlakkangrep. Inspektøren fant levende kakerlakker over hele markedet, inkludert nær kokebordet og vasken, på kokelinjen, nær området der oppvasken vaskes og oppbevares, i beholdere med rengjort utstyr, på toppen av pakket mat og i en boks med plast pakke inn. Det var også døde og døende kakerlakker og kakerlakker over hele anlegget. Dette var ett av 17 brudd, hvorav fem var kritiske og mange av dem var gjentakelser fra tidligere inspeksjoner. Blant andre problemer: En tredelt walk-in-kjøler som markedet hadde blitt beordret til å fjerne flere ganger fordi den begrenset luftstrømmen var fortsatt der, og deler av enheten holdt ikke maten kald. Tilberedt mat ble ikke avkjølt raskt nok. Oppvasken ble vasket med ikke-godkjente desinfeksjonsmidler. Maten ble lagret utildekket. Det var mugg i ismaskinen. Matlagringshyllene var rustne og veldig skitne. Og mange områder trengte rengjøring og reparasjon. Over 100 kilo mat måtte kastes. Dette var markedets tredje mislykkede inspeksjon på to år og det andre resultatet på rad med en rutineinspeksjon på 1960-tallet, så det står nå overfor en høring om suspensjon/inndragelse av tillatelse.

Restaurant på Desert Hot Springs Spa10805 Palm Drive, Desert Hot Springs

 • Lukk: 27. juli
 • Rang: 81/B, mislyktes
 • Grunnen: Manglende kontroll under prøvetiden. Blant de 14 bruddene var mat ved utrygge temperaturer i et kjøleskap som var blokkert, det var fluer inne, områder hvor matforurensning kunne forekomme, det var flere hull i vegger og tak, og en insektlampe hang. på et kokebord og en kokk som tørker av en kniv med en skitten klut. Dette var restaurantens femte mislykkede inspeksjon og fjerde stenging siden 2019, og den andre stengingen siden den gikk på prøve i juli 2021. De forrige stengingene skyldtes et gnagerangrep. For å gjenåpne må restauranten rette opp alle brudd og kjøpe ny tillatelse.

Små Cæsarer, 23031 Sunnymead Blvd. Suite A, Moreno Valley

 • Lukk: 27. juli
 • Rang: Det blir ikke satt pris på
 • Grunnen: Det er ikke varmtvann. Inspektøren kom til rutinekontroll, men stoppet etter å ha oppdaget at varmtvannet var ute. Han bemerket imidlertid at restauranten var i en «generelt uhygienisk tilstand» og anbefalte en dyp rengjøring.
 • Åpne igjen: 28. juli
 • Ny karakter: 98/A, bestått

La Michoacana Original22500 Town Circle Suite 2093, Moreno Valley

 • Lukk: 26. juli
 • Rang: 89/B, mislyktes
 • Grunnen: Arbeid uten gyldig helsetillatelse, manglende evne til å vaske hender. I følge tilsynsrapporten gikk tillatelsen ut 31. desember. Anlegget hadde heller ingen papirhåndklær, noe som gjorde at arbeiderne ikke kunne tørke hendene trygt etter vask. Blant andre brudd var det skitne matbeholdere i moppvasken, som inspektøren kalte «uakseptabelt», og ingen ansatte hadde de nødvendige matbehandlerkortene.

Daniels bord68327 E. Palm Canyon Drive, Cathedral City

Morefire thaimat, 2955 Van Buren Blvd. Suite F2, ved elvebredden

 • Lukk: 25. juli
 • Rang: 82/B, mislyktes
 • Grunnen: Utilstrekkelig kjøling. Flere beholdere med mat var i utrygge temperaturer i rommets kjøler, som ikke holdt kaldt. Det var to andre kritiske brudd. En ansatt vasket ikke hendene etter bruk av mobiltelefonen. I tillegg var oppvaskmaskinen uten desinfeksjonsmiddel og de ansatte kjente ikke til riktig prosedyre for håndvask. Dette var restaurantens andre mislykkede inspeksjon og stenging på tre år; Sist gang var for et kakerlakkangrep i januar 2020.
 • Åpne igjen: 26. juli

Jojos smultringer4812 Tyler St., Riverside

 • Lukk: 25. juli
 • Rang: 83/B, mislyktes
 • Grunnen: Kakerlakkangrep. Inspektøren så mange levende og døde kakerlakker på steder, inkludert det øverste smultringskapet, nær vasken og på gulvet under alle apparater.

KFC32120 Date Palm Drive, Cathedral City

 • Lukk: 25. juli
 • Rang: 87/B, mislyktes
 • Grunnen: Kakerlakkangrep. Inspektøren så flere levende kakerlakker i en vask og en død kakerlakk på gulvet. Det var en annen kritisk svikt, vannet var ikke varmt nok, men det ble fikset før kontrollen ble gjennomført.
 • Åpne igjen: 27. juli
 • Ny karakter: 97/A, bestått

Ikke-endelige inspeksjoner av notatet

Her er utvalgte befaringer av anlegg som ikke var stengt men hadde betydelige problemer.

Sushi Ray japansk restaurant, ved 1940 E. Florida Ave. i Hemet, ble kontrollert 27. juli og fikk en strykkarakter på 80/B. Det var et kritisk brudd for oppvask uten varmt vann. Blant de 12 andre bruddene var det omfattende gnageravfall i et matlagerområde, anlegget brukte ikke-godkjente gnagerfeller og insektkontrollmetoder, og sushibarens håndvask hadde ingen såpe.

Pattys Rotisserie Kylling, ved 1380 E. Florida Ave. i Hemet, ble sjekket 27. juli og fikk en strykkarakter på 80/B med fire kritiske brudd. Flere beholdere med mat var i utrygge temperaturer og måtte kastes. Kokte bønner ble ikke trygt avkjølt. Jarred salsa som noen hadde laget hjemme ble solgt i disken. Og en ansatt vasket hendene to ganger uten varmt vann. Blant de to andre poengfradragene og 10 ikke-poengbrudd hadde ingen av anleggets vasker varmt vann (dette ble fikset før kontrollen avsluttet), en prep-kjøler ble beslaglagt for kald inkontinens rå kylling. ble tilberedt i en oppvaskkum og anlegget trengte rengjøring.

Fryse, ved 1299 University Ave Suite 104E i Riverside, ble inspisert 26. juli og fikk en dårlig vurdering på 77/C med to kritiske brudd. Personalet vasket ikke hendene når de skulle, og de avskallede og rennende eggene var i romtemperatur. Blant de 11 andre bruddene, vasket en ansatt pasta i en vask full av skittent vann og oppvask, biff tint uregelmessig, anlegget «trengte større rengjøring», og inspektøren sa at alle ansatte burde omskoleres i håndvask. oppvask, temperaturkontroll og annen matsikkerhetspraksis. Dette var restaurantens andre mislykkede rutineinspeksjon på rad, og den ble midlertidig stengt på grunn av gnagerangrep i mars 2021.

Ono Hawaiian BBQ, på 12751 Moreno Beach Drive Suite 102 i Moreno Valley, ble inspisert 26. juli som svar på en klage på matbåren sykdom. Hun ble gradert 84/B med to kritiske brudd. Flere beholdere med mat ble ikke holdt varme eller kalde nok, inkludert ca. 75 kilo mat i kjøleren som måtte kasseres. Dessuten ble den underkokte kyllingen plassert i en to-go-beholder for en kunde. Blant fem andre brudd var rå kylling ikke trygt tint og var i samme vann som spiseklar krabbe.

Casa Blanca Restaurant , på 66370 Pierson Blvd i Desert Hot Springs, ble inspisert 26. juli som svar på en klage på matbåren sykdom. Hun ble gradert 84/B med to kritiske brudd. Maten var på utrygge temperaturer i to kjøleskap som var låst for å holde dem kalde. Dessuten vasket ikke kokken hendene to ganger når han burde. Blant de seks andre bruddene var overflater i kontakt med mat ikke ordentlig rengjort eller desinfisert, det var biofilm på ismaskinen og brusdispenseren, og gulv, vegger og tak trengte rengjøring. Restauranten besto en oppfølgingsbefaring 28. juli med en score på 96/A.

Murrieta Chevron, på 39440 Murrieta Hot Springs Road i Murrieta, ble inspisert 22. juli og fikk en dårlig karakter på 80/B med to kritiske brudd. Nesten 30 bokser med mat som pølser og taquitos sto på utrygge temperaturer i en fryser som var 53 grader inne og ble konfiskert. Noen pølser på rundstykke var heller ikke varme nok. Blant de ni andre bruddene var det noe gnagerskitt i et bakområde som inspektøren sa var for rotete til å se nøye etter andre tegn på angrep. Anlegget fikk beskjed om å kontakte skadedyrbekjemper og rydde opp i området.

Oppdateringer fra de siste ukene

av Danny’s Restaurant på 28915 Rancho California Road i Temecula, som ble stengt 21. juli da en bilulykke kuttet drikkevannsforsyningen, fikk åpnet igjen senere samme dag.


 • Ingen klimaanlegg, bilulykker: Restaurantstengninger, Riverside County-inspeksjoner, 15.–21. juli


 • Kakerlakker, gnagere, usikre mattemperaturer: Restaurantstengninger, inspeksjoner i San Bernardino County, 14.–21. mai. juli


 • Kakerlakker, ødelagte kjøleskap: Restaurantstengninger, inspeksjoner i Riverside County, 8.–14. juli


 • Gnagere, kakerlakker, ikke varmt vann: Restaurantstengninger, inspeksjoner i San Bernardino County, 7.-14. mai. juli


 • Usikre mattemperaturer, mygg, mugg: restaurantinspeksjoner i San Bernardino County, 1.–7. juli

Om denne listen

Denne listen legges ut på nett på fredager. Eventuelle oppdateringer etter at restaurantene åpner igjen vil bli inkludert i neste ukes liste.

Alle næringsmiddelvirksomheter i fylket blir rutinemessig kontrollert for å sikre at de oppfyller helseforskriftene. Et anlegg mister fire poeng for hvert kritisk brudd – og må kanskje stenge hvis bruddet ikke kan korrigeres umiddelbart – og ett eller to poeng for mindre brudd. En A-karakter (90 til 100 poeng) er bestått. Karakterene B (80 til 89 poeng) og C (79 eller lavere) svikter og krever vanligvis at eieren gjør forbedringer og inspiseres på nytt.

For mer informasjon om inspeksjoner av disse eller noen restauranter i Riverside County, besøk restaurantgrading.rivcoeh.org. For å sende inn en helseklage på restaurant, gå til www.rivcoeh.org/Complaint eller ring 888-722-4234 i arbeidstiden eller 951-782-2968 etter åpningstid.