Shadow

Hvordan været påvirker skadedyrproblemer i Pittsburgh


Selv om de fleste skadedyrangrep ikke krever hjelp fra profesjonelle skadedyrbekjempere og skadedyrvedlikeholdsfagfolk, kan den gjennomsnittlige huseier i Pittsburgh bidra til å forhindre dem ved å forstå kreftene som påvirker skadedyr- og gnageradferd.

Utetemperaturen har stor effekt på insekter fordi de er kaldblodige og ikke kan generere sin egen kroppsvarme.

De vandrer enten for å få varme tidlig på vinteren eller går i dvale ved å grave seg ned i bakken for å finne ly.

Dette ly-søkende instinktet er det som driver skadedyr som edderkopper, kakerlakker og mus innendørs i de kaldere månedene av året.

Varmere temperaturer forårsaker vanligvis avl som forårsaker mye følelsesmessig uro for huseiere i Pittsburgh når været varmes opp. Sommeren tiltrekker seg også andre skadedyr, inkludert: mygg, maur, veps og andre bitende insekter som ødelegger piknik og utendørs spill.

De kan også invadere hjemmet ditt i Pittsburgh på jakt etter mat.

Nedenfor er en liste over insekter som plager Pittsburgh-området i løpet av hver sesong av året.

Vinterinsekter

Åtte vinterskadedyr krever oppmerksomhet. De er: maur; bier og veps; biller; Kakerlakker; mygg; Flått er edderkopper og termitter.

Mer om hver følger nedenfor.

maur

De fleste maurarter går i dvale om vinteren utenfor koloniene sine.

Når temperaturen synker om høsten, vil maurene selv surre og fete.

Pittsburgh fortausmaurkontroll

Hvis de er overvektige, kan de gå lenge uten å spise. Maur stenger også koloniene sine når kaldt vær kommer.

Maur blokkerer inngangen, klemmer seg sammen og gjemmer seg for å holde seg varm.

De vandrer vanligvis ikke innendørs om vinteren, men hvis kolonien deres allerede er inne i en bygning, vil de bli der og være aktive når temperaturen er varm nok.

Bier og veps

Når temperaturen synker og pollenkildene blir knappe, reagerer bier og humler på ulike måter avhengig av art og livsfaseutvikling. Biene vender tilbake til bikuben og samles rundt dronningen.

Moder natur lar vingene deres vibrere, noe som opprettholder en tålelig temperatur inne i bikuben.

Vepsekontroll nær meg

Jo kaldere det er, jo mindre og strammere blir klumpene deres. De får også kroppsstyrke ved å spise store mengder honning.

Mange veps dør om vinteren, men parrede hunner overlever ved å søke ly. Overlevelse er vanskelig på grunn av rovdyr og mangel på matressurser.

En uvanlig mild vinter kan være en dødsdom for en vepseart fordi dronningen kan klekkes før en matkilde er tilgjengelig.

kakerlakk

Veggedyr har en sterk følsomhet for kulde og kan overleve i flere dager i underkjølt klima.

De foretrekker veldig varme omgivelser hvor deres favorittvert; Det vil si at folk sover i sengene sine.

De kan gjemme seg i lange perioder uten å bevege seg noe sted og kan overleve opptil 400 dager uten mat.

Husene tilbyr ikke bare komfortable soverom med lett jakt, men også mer plass til å skjule klær og tykke, tunge vinterklær. Feriereiser er en velsignelse for veggedyr, siden bagasje, gryter og panner er det perfekte transportmiddelet. Dette er grunnen til at skadedyrbekjempelse og forvaltningsstrategier initiert av Pestco er så viktige på denne tiden av året.

kakerlakk

Selv om kakerlakker er ekstremt hardføre skadedyr som har eksistert siden tidenes morgen, reagerer de dårlig på kulde.

De er aktive hele året i varme og fuktige omgivelser, som kjøkken, hvor de kan finne mat og fuktighet.

Bekjempe kakerlakkangrep

Når temperaturen synker, migrerer kakerlakker ofte til varmere steder, for eksempel private hjem og kommersielle bygninger, som begge effektivt kan betjenes av teamene våre i Pestco.

Når kakerlakker er fanget i kulden, klemmer de seg sammen for å få varme eller går i diapause, noe som bremser stoffskiftet, stopper veksten og begrenser reproduksjonen.

Kakerlakkens respons på kulde er relatert til dens alder og art. I mange tilfeller dør de voksne når nymfene går i diapause.

Ulike arter reagerer forskjellig på ekstreme klimaer.

For eksempel søker tyske kakerlakker matkilder og varme som finnes i kjøkken, mens den orientalske varianten foretrekker innendørs og, i motsetning til mange andre insekter, yngler om vinteren.

De lever også i fuktige områder som avløp eller kjellere og er kjent for å tåle lavere temperaturer enn andre kakerlakkarter.

Amerikanske kakerlakker foretrekker generelt utendørs, og brunstripete kakerlakker foretrekker å bo i nærheten av varmegenererende elektriske motorer som finnes i apparater og elektronikk.

De er kjent for å søke høyt terreng også.

mygg

Mange huseiere i Pittsburgh tror feilaktig at myggen forsvinner om vinteren og trenger ikke å kontakte et skadedyrfirma for å kontrollere veksten før sommeren. Dette er en myte.

Myggens respons på kulde er veldig artsavhengig.

Myggkontrolltjenester for hjem i Pittsburgh

De foretrekker generelt varme temperaturer og takler kulden ved å legge egg i stille vann eller jord, hvor de slutter å vokse ved diapausing.

Disse eggene klekkes om våren og insektene vokser og formerer seg raskt.

sett kryss

Flått kan være ute av syne om vinteren, men de er ikke borte.

Studier viser at bare 20 % av flåttbestanden dør og resten, avhengig av art og stadium i livssyklusen, overlever de kalde månedene i diafase eller parasitterer ved å feste seg til en vert.

Sjekk og fjern flått

Flåttens bevegelse er helt avhengig av omgivelsene.

I skog- eller buskområder hvor de slår seg ned, gjemmer flåtten seg i løvstrø. Snøpakker fungerer som isolatorer for dvalende arter ved å holde temperaturen konstant og, når det gjelder bløtskallflått, stole på å leve under jorden i snø eller huler.

Edderkopp

Selv om de fleste arter av edderkopper ikke migrerer innendørs på jakt etter varme og ly, finner våre skadedyrkontroll- og vedlikeholdseksperter dem ofte der.

Årsakene til dette kan være en hunn som legger egg i nærheten av huset eller edderkoppens frykt for insekter som tiltrekkes av lyset inne i huset.

Det er også mulig at en hannedderkopp kan komme inn i et hus etter å ha reist lengre enn vanlig på jakt etter en kompis.

Utendørs edderkopparter søker ly i løv eller vedhauger.

Under diapause gjennomgår de en herdeprosess der kroppen produserer et frostvæske som ikke brukes i biler.

Dette senker temperaturen de fryser ved og hjelper dem med å overleve i ekstreme klimaer.

termitter

Termitter faller ikke om vinteren. Underjordiske termitter vil holde seg ute, men graver seg ofte dypt ned i jorden utenfor frostlinjen for å holde varmen. Snø gir ekstra dekke og varme.

Kolonien venter på vinteren og stopper eggproduksjonen.

Pittsburgh termitt kontroll forebygging

Hvis vinteren varer lenger enn vanlig, eller hvis det ikke er nok snø, kan kolonien dø. Mange varme arter kan gjøre forretninger «som vanlig» så lenge de finner varme og ly for årstiden innenfor vegger eller under strukturer.

Vår og sommer skadedyr

Varme temperaturer tidlig på våren holder insekter ute av vinterhabitatet.

Kombinasjonen av varme og fuktighet får frem en rekke uønskede insekter i hjemmene i Pittsburgh.

I tillegg til edderkopper, maur og termitter inkluderer vårkrypere: svermfluer, bitende insekter og øretvister som går i dvale under jorden om vinteren og dukker opp for å legge egg om våren.

Sommeren bringer sin parade av dyr til Pittsburgh og Western Pennsylvania.

Disse inkluderer: mygg, svarte fluer, rådyr- og hestefluer, flått, bitt, gule jakker, veps og veps, samt fortau- og husmaur.

Våre skadedyrspesialister er ekstremt travle denne tiden av året!

Høstinsekter

Høsten er kjent for sitt mangfold av insekter.

Svarte og røde bokser myldrer hjem om høsten, og kommer de inn, flekker de klær, gardiner, tekstiler og vegger med avføring.

Aggressive gule jakker blomstrer i høstmånedene, etter å ha brukt hele sommeren på å bygge opp antallet.

Pennsylvania Sting Bug Control

Selv om marihøner er nyttige hageskadegjørere, slipper de ut et gult sekret som flekker på klær og møbeltrekk hvis de kommer inn i et hus, og i stort antall kan få huset til å lukte veldig vondt.

Huseiere bør forsegle alle sprekker og åpninger for å forhindre at gnagere varmes opp inne når høsten kommer og temperaturen begynner å synke.

Dårlig lukt vil også ønske å komme inn i leiligheten og de produserer også en svært ubehagelig lukt.

Pittsburghs mest effektive vennlige skadedyrkontrolltjeneste

Det hele begynte med den amerikanske drømmen til en litauisk immigrant ved navn Milton Zlatnik, som først lærte om skadedyrbekjempelse mens han tjenestegjorde i den amerikanske hæren under de turbulente årene av andre verdenskrig.

I 1948 kjøpte han den første kommersielle luftfriskerdispenseren av svogeren Bob Sarloff, som oppfant verdens første viftedrevne luftfriskerdispenser, som han kalte Air Scent.

Der, mens han jobbet med kontoer, innså Milton at tilleggstjenester utover luftfriskere kunne monteres i selskapets standardvirksomhet.

Like etter grunnla han et kommersielt skadedyrbekjempelsesselskap kjent som Pestco Professional Services.

Pestco Professional Services Skadedyrkontroll

Så den nystartede bedriften begynte sin lange og vanskelige stigning gjennom Greater Pittsburgh, vestlige PA-fylker og det omkringliggende tristate-området.

Pestcos fokus har vært det samme gjennom årene; Følgelig å yte erfaren, ansvarlig og kompromissløs service til alle sine kunder.

Vårt vennlige og hjelpsomme personale hjelper alle kunder gjennom prosessen med å håndtere skadedyrangrep, noe som kan være kjedelig og tidkrevende.

Vennlig skadedyrkontroll i Pittsburgh

Vi er utstyrt med de mest moderne og kostnadseffektive skadedyrbekjempelsesteknikkene for kommersielle, industri- og boliglokaler.

Våre høyt utdannede og kunnskapsrike teknikere forstår at hver infeksjon byr på sine egne problemer og utfordringer, og de er forberedt på å håndtere dem alle.

Alle er lisensiert av Pennsylvania Department of Agriculture og deltar på månedlige seminarer for å holde dem et skritt foran insekt- og gnageradferd.

På slutten

Ring teamene våre hos Pestco og start en prosedyre som vil holde anlegget og/eller hjemmet ditt skadedyrfritt hele året!

Foto: Pixabay og Pestco