Shadow

PestWorld 2022 er tilknyttet Boston – Pest Management Professional Pest Management Professional


National Pest Management Association (NPMA) bringer PestWorld 2022 til Boston, Massachusetts, 11.–14. oktober. Nå på sitt 89. år, samler PestWorld individer fra alle aspekter av skadedyrbekjempelse, sammen med verdenskjente leverandører og distributører som deler sine produkter, tjenester og teknologier. Hvis du er eier eller leder av et skadedyrbedriftsselskap; en tekniker eller salgsrepresentant; eller en industriforsker, pedagog eller student, er dette det årlige arrangementet designet for deg.

DEL TAKTISK KUNNSKAP: Enten du er i grupperom, keynote-presentasjoner eller hallene til John B. Hynes Veterans Memorial Convention Center, vil du bli fordypet i utveksling av informasjon med kolleger som har delt erfaringer, relaterte utfordringer og lært av sin tid i felten. …

LYTT TIL ULIKE PERSPEKTIV: Å drive en bedrift kan være en utfordring, enten du er ny i rollen, eller en langsiktig ansatt eller eier. PestWorlds kundeservice, ledelse og salgs- og markedsføringsforretningsspor, sammen med våre tankeledersesjoner på høyt nivå, vil kjøre spekteret fra essensielle myke ferdigheter for hver ansatt til å bygge en større virksomhet, godt gjennom inkludering, mangfold og likeverd.

LÆR OM NY TEKNISK FORSKNING: Gjennom våre tekniske spor får du høre siste nytt om den tekniske siden av skadedyrbekjempelse. Med øktseksjoner fokusert på desinfisering, folkehelse, sikkerhet og dyreliv, så vel som de om generell skadedyrkontroll, vil du lære av ledende eksperter på området – fra plantevernmiddeltoksikologi og terminale termitter til urbane og matøkosystemer i naturen. Du forlater øktene vel vitende om at du er i forkant. Enda bedre, NPMA er en godkjent leverandør av videreutdanningsenheter (CEU) i de fleste stater.

SKANNE STERKE FORHOLD: Hva er en tur til PestWorld uten litt moro? Fra starten av PestWorlds åpningsseremoni, med Boston Police Gaelic Pipe and Drums, til vår avslutningsfest, PestWorld at the Park, som feirer America’s Crossing, er det mye å glede seg over, å møte nye kolleger og å utdype eksisterende relasjoner med bransjekolleger.

Jennifer Johnson

Jennifer Johnson

PestWorld vil også inneholde to hovedtalere: stemmeskuespiller, sanger og komiker John O’Hurley, og Alex Sheen, grunnlegger av Why I Said I Would, en av verdens ledende eksperter på ansvarlighet og dedikasjon.

Vurder å ta med familien til Boston for spesielle valgfrie arrangementer, inkludert en Freedom Trail-tur med lunsj i North End; Boston ved land og sjø på en Duck Boat Tour; og den ultimate baseballopplevelsen: en omvisning bak kulissene i Fenway Park.

Registreringen er nå åpen på PestWorld2022.org. Du vil ikke gå glipp av denne uvurderlige opplevelsen, som gir muligheten til å møte fagfolk og leverandører fra skadedyrbekjempelse fra hele verden. Deltakere er nødt til å forlate PestWorld bevæpnet med den nyeste informasjonen og verdifulle løsninger som vil sette dem opp for suksess i årene som kommer.

Hvem stiller ut på PestWorld?

Utstillingshallen er der PestWorlds virkelige virksomhet finner sted. Møt våre industrielle leverandører, lær om nye produkter og oppdag de siste innovasjonene for din bedrift.
Med mer enn 200 ledende leverandører som viser frem de nyeste produktene og tjenestene, vil utstillere lansere nye produkter, forklare gjeldende teknikker og demonstrere løsninger.

Årets utstillere er selskaper med produktene og tjenestene du leter etter, inkludert:

  • Produsenter og distributører av produkter og utstyr for skadedyrbekjempelse, gnagerkontroll, termittkontroll, myggkontroll, bekjempelse av veggedyr, bekjempelse av irriterende fugler og dyreliv og plenpleie.
  • Selskaper som leverer generelle tjenester og produkter til små bedrifter som programvare, teknologi, forsikring, juridiske, menneskelige ressurser og andre forretningstjenester.
  • Leverandører av kjøretøyutstyr og tilbehør.