Shadow

Mygg-/skadedyrmyndighet som sponser Elite+


Inside Pack Sports er glade for å kunngjøre at Mygg- og skadedyrmyndigheten vil være eneste sponsor for vårt Elite+-program. Elite+ tilbyr abonnementsbasert tilgang til eksklusivt innhold laget med student-idrettsutøvere for å bli kompensert for bruken av deres navn, bilde og likhet (NIL). Til dags dato har Elite+ sponset omtrent 40 idrettsutøvere i fire forskjellige idretter ved North Carolina State University.

Mangeårig NC State-supporter og medlem av Inside Pack Sports, Haze Lancaster, har vært gründer og bedriftseier i over 25 år. Det er den største franchisetakeren i Mosquito Authority og Pest Authority-systemet, og dekker over 10 markeder i hele Sørøst- og New Jersey. En 1994-utdannet NC State og en pioner innen NIL-feltet, Lancasters arbeid var medvirkende til å grunnlegge Pack of Wolves, et NIL-kollektiv fokusert på å støtte Wolfpack-idrettsutøvere.

«Etter min erfaring har jeg funnet ut at våre student-idrettsutøvere søker mer meningsfulle forbindelser gjennom NIL. «Jeg er glad for å være en del av en innsats som handler om å støtte våre studentidrettsutøvere og skape de personlige forbindelsene og relasjonene som er så fordelaktige,» sa Lancaster. «Jeg oppfordrer Wolfpack-fans til å støtte NIL-fellesskapet på sin egen måte ved å bli med i Elite+, the Pack of Wolves, eller koble direkte med student-idrettsutøvere for å promotere virksomheten deres eller bli involvert i fellesskapsarrangementer, fellesskap eller veldedighetsinitiativer.

«Haze er en trofast Wolfpacker og arbeidet han har gjort med NIL var banebrytende for NC State,» sa Inside Pack Sports Eieren James Henderson. «Vi er glade for å samarbeide med ham og utnytte hans kunnskap og ekspertise på det nasjonale NIL-landskapet til fordel for våre idrettsutøvere.»

Minimum 85 % av Elite+ abonnementsinntektene går til å kompensere deltakende student-idrettsutøvere. Registrer deg i dag for å legge til Elite+ i abonnementet ditt.

Myggtilsynet og Skadedyrtilsynets felles oppdrag er å beskytte trivselen til kunder, deres familier og deres hjem ved å tilby skadedyrbekjempelse av høyeste kvalitet. Finn din lokale mygg- og skadedyrkontrollmyndighet på Bugsbite.com.

Inside Pack Sports

Innlegget Mygg/skadedyrmyndighet som sponser Elite+ ble først på Hjemmeguiden.