Shadow

Puss in Boots feirer 14 år i «Guys»


WILLISTON, Vt. (WCAX) – God hjelp kan være vanskelig å finne i disse dager. Men en dyrematbutikk i Williston har en ansatt som er så allsidig og vennlig at andre selskaper bare kan drømme om å ha henne med på laget.

Personalet på Guy’s Farm and Yard i Williston er alle veldig hyggelige, men det er ett teammedlem som virkelig skinner i kundeservice. «Hun er veldig PR, hun bare hilser på kunder, henger ut,» sa Will Guy fra butikken. Boots er en eks-Mauser som ble PR-extraordinær. «Hun var aldri en stor mus, men ja, hun fanget noen mus.»

Boots fyller 14 år neste uke og har tilbrakt mesteparten av livet i butikken etter å ha blitt adoptert av et kull kattunger på låven. «Nesten alle som går inn kjenner ham og vil klappe ham og si hei,» sa Guy.

«Støvlene er veldig søte. Da jeg tok med barnebarnet mitt i fjor, ba hun om støvlene også, sa Pam Handy, en kunde.

Og like mye som kundene hennes elsker henne, elsker hun dem med en gang. «Vi vil aldri ha en butikkkatt som henne. Hun bare elsker mennesker, og hun elsker spesielt små barn. Når små barn kommer inn med sine små stemmer, kommer hun ned og begynner å følge dem rundt, sier Chrissey McCarty fra butikken.

Boots har å gjøre med et skjoldbruskkjertelproblem som butikkrepresentanter sier er godt håndtert med medisiner. Og til tross for hennes reduserte energinivå, klarer hun fortsatt å komme inn i litt kattebæsj. «Hun vil dykke ned i poser og kattemat og sånt. En gang i blant, hvis du går nedover kattematgangen, kan du få en avtale på en pose som ble revet og vi måtte teipe den opp, sa Guy.

Boots kommenterte ikke påstandene. Ulydighet til side, hun har jobbsikkerhet som mange av oss bare kan drømme om. «Hun er en flott partner, en flott partner. Hun er en god hilsen, sa McCarty.

Kundeservice, skadedyrkontroll, matprøvetaking, PR og viktigst av alt, moral – Boots gjør alt. «Den tøffeste katten i byen. Jeg skulle ønske jeg hadde den jobben,» sa Tracy Rosen, en kunde.