Shadow

Bli kvitt musene i veggen

Ved mus i veggene dine kan det være flere årsaker til at dette er et problem. Det er mange måter mus kan forårsake skade på hjemmet ditt, inkludert å tygge gjennom gips og gnage på ledninger. I tillegg til hantavirus kan de spre salmonella og hantavirus. Det er ikke nok at mus i veggene er til sjenanse, siden deres skurring og støy kan forurense mat og overflater.

Du bør ta umiddelbare tiltak hvis du mistenker at du har mus i veggene dine for å hindre dem i å spre sykdom eller forårsake ytterligere skade. Det er mulig å leie et skadedyrfirma for å fjerne mus, eller du kan gjøre det selv. I begge tilfeller er det viktig å løse problemet med en gang.

Hvordan ser mus ut?

Grå eller brun pels dekker kroppen til mus, som er små gnagere. Nesen er spiss, halen er lang og ørene er store. De fleste mus lever i mark og skog, men de kan også finnes inne i boliger og andre bygninger. Det typiske inngangspunktet for mus inn i et hjem er et gap i veggen eller sprekk i gulvet. Reir kan bygges av isolasjon eller andre materialer som finnes i vegger, krypkjeller, loft eller garasjer.

Det er ikke bare inne i matkilder som tiltrekker mus, men også utenfor matkilder også. Disse matkildene kan omfatte:

-Områder der mus kan komme til søppel
– Pantry eller skapplasser der mus kommer inn
I fravær av en matrett for kjæledyr kan mus lett få tilgang til den

Musene kan også tygge på ledninger eller andre deler av huset, noe som fører til skade. Det er ingen grunn til å bekymre deg for mus. Å bli kvitt dem kan gjøres på en rekke måter.

Mus i vegger: 5 måter å bli kvitt dem på

Problemet med mus i vegger kan være en skikkelig plage, og å utrydde dem kan være vanskelig. Noen få ting kan gjøres for å musesikre hjemmet ditt og holde mus ute.
Veggene dine må tettes mot mus

Å holde mus borte fra hjem og andre strukturer kan være utfordrende. Det er mulig for dem å presse seg gjennom ekstremt små mellomrom. Etter å ha fått tilgang til en bygning, kan mus raskt bygge et reir og begynne å avle etter å ha kommet seg gjennom et hull på størrelse med en krone.

Mus kommer inn i hjemmene ved å krype gjennom hull i vegger, under sidekledninger og rundt fundamenter. Det er viktig å tette eventuelle åpninger eller sprekker på utsiden av hjemmet ditt for å forhindre at mus kommer inn. Hver gang du ser mus i veggene dine, bør du inspisere alle ventilene rundt hjemmet ditt, spesielt de i krypkjelleren og på loftet. Sjekk ventilene for skader med en lommelykt. Hvordan vet du om musene har tilgang til garasjen din? Sørg for at garasjeporten er fri for hull og hull og tett tett.

Til tross for at sprayskum er et populært valg for å tette hjem mot mus, er det ikke et godt alternativ for å håndtere gnagere på noen måte. I motsetning til popcorn vil ikke sprayskum holde mus utenfor veggene dine. Les mer kan du få her Stålull eller nettinglapper festet med skruer kan brukes til å fylle hull tett. Du trenger bare å sørge for at nettet ditt har nok hull til at mus ikke kan komme gjennom.1/4 maskinvareklut skal fungere fint.
Hold deg unna mus i hjemmet ditt

Et bredt utvalg av matkilder tiltrekker mus. Som opportunistiske matere spiser de nesten alt de kommer over.

Utendørs spiser mus:

-Insects
-Frukt og grønnsaker
-Seeds
-Compost
-Trash
Døde dyr og fugler (ewwww!)

En mus som kommer inn i hjemmet ditt vil spise all mat som er ute, for eksempel:

-Cereals
-Pet food
-Bread
-Cheese
-Meats

Å holde innendørs- og utendørsrom rene bidrar til å holde mus unna, så pass på at du ikke legger igjen matrester.


Du bør også være oppmerksom på mulige vannkilder som kan tiltrekke seg mus. Til slutt kan mus som trekkes til landskapet ditt ende opp med å flytte inn i huset ditt via vegger, krypkjeller osv. Mulige vannkilder inkluderer:

Dammer, fontener og andre hagevanninventar
Vanningsslanger eller hageslanger med lekkasjer
– Skadede eller lekkende rør
-Dyriske vannretter

Plasser feller

Hvis du har med mus å gjøre, er det helt avgjørende at du vet at det er mus og ikke rotter før du fortsetter med dette trinnet. Når du bruker snapfeller for rotter, er det viktig å forstå det snapsene vil ikke være effektive til å drepe rotter, men de vil bli redde og lære at feller er farlige. Når de først blir klar over alle fellene, vil det være vanskeligere å fjerne dem.

Du kan oppleve museproblemer hvis du har et alvorlig angrep. vurdere å bruke limfeller. Fellene anses å ikke være like humane som andre, men andre feller må tømmes hver gang de fanger noe. Plassert én gang kan limfeller være svært effektive til å fange flere mus før de byttes ut.

Vurder å ringe et lokalt skadedyrbekjempelsesfirma for en second opinion hvis du ikke er sikker på om det er rotter eller mus.

Ring proffene

Hvis du har problemer med å kontrollere mus i hjemmet ditt, ring et skadedyrfirma hvis du mener at du må bruke gift eller andre kjemiske metoder. Feil agnplassering truer den lokale dyrebestanden. Å holde agn i låste, forankrede stasjoner vil hindre barn, kjæledyr og andre dyr fra å få tilgang til dem.