Shadow

Riktig fjerning av søppel kan holde skadedyr ute av SWFL-hjem


LEE COUNTY, Florida – Å kvitte seg med søppelet ditt på riktig måte kan bidra til å holde skadedyr og annet dyreliv borte fra hjemmet ditt.

I måneden siden orkanen Ian falt i land i Sørvest-Florida, har huseiere jobbet hardt med å rydde opp i hjemmene sine mens de ser på å reparere og gjenoppbygge. Men når du rengjør hjemmet ditt, er det viktig å kaste alt søppel, mat og utstyr på riktig måte.

«Først og fremst bør vått avfall, som matavfall, som alltid pakkes i en beholder og kastes på fortauskanten. Vi plukker opp søppel og resirkulerer på vanlig tid nå,» sa Lee County Solid Waste-direktør Doug Whitehead .

«Den andre tingen er at ruskene fra stormen må skilles. Du bør ha en hageavfall, grønn avfallshaug. Du må ha en haug til for hvert bedervelige materiale du har ved kantsteinen, og så må du ha hvitevarer, som kjøleskap og hvitevarer, i en egen haug med all elektronikken, sa Whitehead.

Hvis du allerede har en haug med søppel utenfor hjemmet ditt, har Kyle Selbach, driftsdirektør for All U Need Pest Control, noen tips som forhåpentligvis vil bidra til å holde skadedyr og dyreliv ute. Han sa først, fjern alle søppelsekkene som er stablet oppå hverandre.

«Alle disse er gode tilfluktsrom, spesielt for rotter og ville dyr også. Alt som de kan skjerme fra, skjule fra høy aktivitet, enten det er folk som går rundt, eller om det er konstruksjoner… alt av den naturen kan huse rotter.»

Dessuten, hvis du venter på at en entreprenør skal komme hjem til deg, sa Selbach at det er ting du kan gjøre i hjemmet ditt selv for å forhindre at mus kommer inn.

«Du, som huseier, tar på deg selv å tette alle hull du kan, tette eventuelle vindusåpninger hvis du trenger å panorere vinduene på nytt, legge til ting i bunnen av døren. Unntak kommer til å være nummer én ting akkurat nå til du kan få en entreprenør der ute for å fikse det.»

Ønsker du å følge fylkets forsøplingsfremgang, besøk her.