Shadow

Rs 10 cr frigitt for potensiell skadedyrkontroll – New Indian Express


fra Express nyhetstjeneste

CHIKKAMAGALURU/BENGALURU: Sjefsminister Basavaraj Bommai sa søndag at delstatsregjeringen har gitt ut et tilskudd på Rs 10 crore for å dempe skade på nøtteavlingen av skadedyr.

Han snakket med mediapersonell etter å ha ankommet Hariharapura med helikopter, og sa at fondet vil bli brukt til å implementere forebyggende tiltak i Malnad-distriktene i Chikkamagaluru, Shivamogga og andre områder, og la til at et ekspertteam har blitt dannet for å studere problemene med skadedyr.

«Et team av eksperter fra sentralregjeringen har allerede utført studier på skadedyrproblemer i Chikkamagaluru. Siden soppskadedyret sprer seg fra et tre til et annet, vil plantevernmiddelet sprøytes på de berørte trærne. Anbefalinger gitt av forskere om å ta forebyggende skritt vil bli fulgt av myndighetene.»

CHIKKAMAGALURU/BENGALURU: Sjefsminister Basavaraj Bommai sa søndag at delstatsregjeringen har gitt ut et tilskudd på Rs 10 crore for å dempe skade på nøtteavlingen av skadedyr. Han snakket med mediapersonell etter å ha ankommet Hariharapura med helikopter, og sa at fondet vil bli brukt til å implementere forebyggende tiltak i Malnad-distriktene i Chikkamagaluru, Shivamogga og andre områder, og la til at et ekspertteam har blitt dannet for å studere problemene med skadedyr. «Et team av eksperter fra sentralregjeringen har allerede utført studier på skadedyrproblemer i Chikkamagaluru. Siden soppskadedyret sprer seg fra et tre til et annet, vil plantevernmiddelet sprøytes på de berørte trærne. Anbefalinger gitt av forskere om å ta forebyggende skritt vil bli fulgt av myndighetene.»