Shadow

Byarbeider drept i brøyteulykke husket som mann med ‘veldig stort hjerte’


En ansatt i byen som ble drept onsdag i en snøryddingsulykke, var boliginspektør i Buffalo i mange år før han tok en ny rolle for noen år siden i Department of Public Works, Parks and Streets.

Byens tjenestemenn identifiserte ham lørdag som Michael L. Muscarella, 67.

Muscarella døde mens han utførte snøryddingsoperasjoner i South Buffalo etter at en massiv storm dumpet opptil 80 tommer snø på deler av det vestlige New York.

Han ble truffet av en snøryddingsheis nær McKinley Parkway og Columbus Avenue i South Buffalo.

Byens tjenestemenn, som sa at de holdt tilbake offerets identitet til familien hans kunne bli varslet, offentliggjorde Muscarellas navn lørdag ettermiddag.

Tidligere Erie County Executive Joel A. Giambra beskrev Muscarella som en dedikert offentlig ansatt som var lidenskapelig opptatt av arbeidet han gjorde på vegne av innbyggerne.

Folk leser også…

«Han var en snill mann, (med) et veldig stort hjerte og veldig lojal,» sa Giambra, en venn av Muscarella siden tenårene.

Muscarella vokste opp på vestsiden og gikk på Cardinal Dougherty High School. Han jobbet kort for farens utryddelsesselskap, Ashland Pest Control, og senere som administrerende direktør i West Side Neighborhood Housing Services. Det meste av hans offentlige ansettelse var i byen, bortsett fra noen få år da han fungerte som Erie Countys visekommissær for bygninger og eiendom under en del av Giambra-administrasjonen.

Giambra sa at Muscarella var en dyktig håndverker og veldig god på snekkerarbeid, elektroarbeid og rørleggerarbeid. Han jobbet i mange år som bygningsinspektør til han gikk over til offentlige arbeider for rundt to år siden, sa Giambra.

«Uansett hva han ble bedt om å gjøre, tok han det veldig alvorlig,» sa Giambra. «Han snakket om pensjonisttilværelse noen ganger i løpet av de siste par årene, men det var bare snakk. Han likte jobben sin.»

En foreløpig etterforskning fra Buffalo-politiet avslørte at den forhøyede heisen traff byens ansatte mens den beveget seg bakover. En entreprenør ansatt av byen for å hjelpe med snørydding drev den og hadde nettopp dumpet en last med snø i en dumper, sa politikommisær Joseph Gramaglia.

«Det var sjokkerende da jeg fikk den samtalen på onsdag,» sa Giambra. – Det siste jeg hørte var at han hadde sklidd på isen og ikke klarte å reise seg raskt nok.

Muscarella ble erklært død på stedet. Politimesteren sa at operatøren av høyheisen samarbeider fullt ut med etterforskere fra politiavdelingens havarikommisjon.

Overlevende inkluderer hans kone, Carolyn; to sønner, Christopher og Daniel; og en bror, Donald.

En messe med kristen begravelse er satt til kl. 10.00 3. desember ved St. Mary’s Cathedral. Joseph, 50 Franklin st.