Shadow

The Town of Lacombe feirer den store åpningen av Vesta Energy Ltd Fish & Fetch


Bystyret vedtok i fjor vår et forslag fra Vesta Energy Ltd. (‘Vesta’ eller ‘Vesta Energy’) om å erverve eksklusive navnerettigheter til rekreasjonsområdet på østsiden, og skaper Vesta Energy Fish and Fish Park.

Vestas bekreftede bud er $17.500 per år i syv år, med opsjon på fornyelse frem til kontrakten stenges.

En storslått åpning ble holdt 29. september for å feire partnerskapet og ønsket velkommen til byrepresentanter, Vesta-representanter og noen pelskledde venner.

«Lacombe bystyre er veldig fornøyd med å ha en velprøvd lokal virksomhet som Vesta Energy som mottar navnerettighetene til Eastside Recreation District,» sa ordfører Grant Creasy. «Vestas engasjement for lokalsamfunn er prisverdig, og jeg vet at Lacombe hundeeiere, fiske- og viltentusiaster og friluftsentusiaster av alle slag vil glede seg over Vesta Energy Fish & Fetch Park i årene som kommer.»

Parken er åpen hele sommeren og inkluderer en fullt inngjerdet hundepark med stelleutstyr, sollys, drikkevann, dedikert parkering og et lite hundeområde.

I forbindelse med den nye hundeparken har Lacombe Fish & Game Association forbedret det vestlige damområdet, inkludert en ny lufter, overløpsbrygger og en gangbro som forbedrer parkens generelle tilgjengelighet og funksjonalitet.

«Vesta Energy er glad for å delta i utviklingsprosjektet Eastside Recreation Area,» sa Mark Lansing, Vestas visepresident for HMS og bærekraft.

«Å støtte utviklingen av fellesskaps utendørs aktivitetsrom passer perfekt med sponsorplattformen vår, som har som mål å støtte og berike lokalsamfunnene vi opererer i. Vi ser frem til åpningen og bruken av Vesta Energy Fish & Fetch Park, Lacombes nyeste rekreasjon. område.»

Avtalen er i tråd med rådets strategiske plan for å søke innovative sponsing- og reklamemuligheter på byeid utstyr og infrastruktur for byadministrasjonen og å identifisere alternative inntektskilder for å bidra til å holde skattene under den årlige inflasjonen.