Shadow

Truly Nolen promoterer salgssjef for Phoenix, Prescott, Flagstaff-kontorer


Josh Wakefield

Tucson, Arizona-baserte Truly Nolen Pest Control forfremmet Josh Wakefield til salgssjef for Phoenix, Prescott og Flagstaff, Ariz.

Når han ikke er i felten, vil kontoret hans forbli utenfor selskapets kontor i North Valley, Arizona.

Wakefield begynte i Truly Nolen i 2015 som Territory Builder i Flagstaff. I følge en pressemelding førte «hans personlige suksess, sammen med hans evne til å hjelpe til med å utvikle andre partnere rundt ham», til at han ble forfremmet til North Valley-sjef i august 2019. I fjor var kontoret hans boligtjenestenr. 1 seniorkontor i hele selskapet, «på grunn av hans fortsatte suksess med å hjelpe til med å utvikle salg, selgere og serviceteknikere.»

Før han begynte i Truly Nolen, brukte Wakefield tid på salg for blant annet Terminix og AT&T i løpet av sine 18 år i salgsbransjen.

«Jeg er veldig spent på muligheten til å jobbe tett med vårt Phoenix metro-salgsteam, være der for å støtte og utvikle teamet på alle måter jeg kan for til slutt å vokse selskapet vårt i Phoenix, Prescott og Flagstaff,» sa Wakefield i en pressemelding . «Min favoritt ting med å jobbe for Truly Nolen er den gode støtten som er tilgjengelig for alle som måtte trenge eller ønsker det, siden dette har vært en stor hjelp for meg i å utvikle min karrierevei.»

«Josh har vært vellykket i hver rolle han har blitt bedt om å gjøre de siste syv årene, og etter 2021 var han et enkelt valg for denne nye rollen,» sa James Adams, områdesjef, Phoenix, Prescott og Flagstaff. «Han er veldig spent på å ta på seg utfordringene i denne nye rollen som vil tillate ham å fokusere så mye energi på å utvikle mennesker og bringe nye nivåer av suksess over hele området vårt. Jeg er glad for å ha ham som medlem av teamet mitt.»