Shadow

11 bakgårdsdekk ideer på et budsjett


Bakgårdsdekk ideer på et budsjett

Vakker arkitektur og en ren hage kan noen ganger ikke få hjemmet ditt til å skille seg ut, og det er her en vakker bakgård spiller inn. Et godt designet bakgårdsdekk vil forbedre hjemmets fortauskantsappell; det gir verdi til eiendommen din og kan hjelpe deg med å bygge egenkapital. Mange huseiere tror at for å bygge et dekk, må de ha mye penger. Likevel er det faktisk mulig å bygge et dekk uten å tømme banken takket være tilgjengeligheten av mange rimelige materialer og forskjellige design, og vi gir deg noen bakgårdsdekk ideer på et budsjett som ikke vil bryte banken.

11 bakgårdsdekk ideer på et budsjett

Bakgårdsdekk ideer på et budsjett (1–3)

Lag et flytende dekk

Lag et flytende dekk

Frittstående dekk eller flytende dekk kan lages på mye kortere tid enn vanlige dekk. De krever også mindre materiale og kan bygges i alle størrelser. Disse dekkene er ekstremt populære fordi de ikke krever planleggingstillatelse og kan plasseres hvor som helst i hagen din.

De er også svært rimelige, noe som gjør dem til et flott alternativ for folk med et stramt budsjett.

Utendørs teppe

Utendørs teppe

Et uteteppe kan være en god idé for et dekk eller bakgård som ikke er iøynefallende. Det vil umiddelbart lyse opp rommet ditt og få det til å se nytt ut igjen.

Ikke bare vil det dekke eventuelle fargefeil eller treflis, men det vil også få dekket ditt til å se mer komfortabelt og sammenhengende ut. Utendørstepper er også enkle å finne og rimelige.

Legg til benker

Legg til benker

Et annet flott alternativ blant bakgårddekkideer på et budsjett er å legge til benker. En benk kan være et flott tillegg til terrassedekket ditt hvis du har en stor familie eller liker å underholde gjester.

Disse stolene er stilige og trenger ikke å være dyre; du kan også lage dem selv; de kommer også i forskjellige størrelser og former, så du kan velge et mer rustikk alternativ hvis du vil.

Bakgårdsdekk ideer på et budsjett (4-6)

Treterrasse

Treterrasse

Treterrasser kan brukes i små rom for å skape en koselig plass for å underholde venner og familie med drinker og grilling.

Et lite dekket dekk utenfor hovedstuen gir en fin måte å arrangere en stor fest.

Pynt med blomster

Pynt med blomster

Å legge til planter er en av de beste bakgårdsideene på et budsjett. Selv om det er relativt billig, kan du få mest mulig ut av plassen din ved hjelp av blomsterfrø og plantekasser.

Du kan forvandle dekket ditt med plantekasser og lyse blomster. De kan også brukes som små hager. Selv de enkleste dekkene kan se elegante og innbydende ut med dette enkle møbelet.

Dekk dekket med andre materialer

Dekk dekket med andre materialer

Tredekke er vanlig og vi har sett prisene deres øke de siste årene. Selv om du ikke vil bruke mye, betyr det ikke at du ikke kan ha et dekket dekk; her er noen dekkede dekkideer du har råd til.

Du kan spare penger ved å velge et dekkbelegg som har en trebunn og unike paneler. Denne pergolaen er en god idé da den gir beskyttelse og minimal estetikk.

Bakgårdsdekk ideer på et budsjett (7–9)

Invester i en terrasseparaply

Invester i en terrasseparaply

Det kan være vanskelig eller svært dyrt å dekke en liten terrasse eller bassengdekk med et dekksdeksel. Du bør investere i en paraply av høy kvalitet for å gi skygge og beskyttelse for møblene dine og deg. Det vil også være rimeligere enn andre deksler og fortsatt se bra ut.

Legg til noen dekorasjoner

Legg til noen dekorasjoner

Det er ikke vanskelig å se hvordan små detaljer, som subtile dekorative gjenstander, virkelig kan få et rom til å skinne. De trenger ikke være dyre. Du trenger ikke engang å forlate huset for å finne dem.

Finn de riktige tingene i hjemmet ditt for å matche dekket ditt. Det er utrolig hvordan noen få dekorative stykker, som en vase med blomster, koselige puter eller en gyngehest, kan utgjøre en stor forskjell. Du kan også prøve å kjøpe unike stykker.

Legg til et bålsted i hagen din

Legg til et bålsted i hagen din

Et bålsted er et flott tillegg til ethvert uteområde. Du kan spare penger ved å bygge en selv hvis du er flink med verktøyene dine.

Du kan alltid velge en bærbar metall bakgårdspeis hvis DIY ikke er din sterke side. Dette slanke og stilige alternativet vil definitivt forbedre uteområdet ditt.

Bakgårdsdekk ideer på et budsjett (10–11)

Vær kreativ med belysning

Vær kreativ med belysning

Belysning er en enkel og rimelig måte å få bakgårdsdekket ditt til å se mer innbydende ut. Du kan velge å henge opp lyssnorer, legge til litt belysning i trappene eller gulvet, ta inn noen lykter, eller til og med gå for noen utendørs lysekroner hvis du har en overbygd terrasse.

Disse lysene lar deg bruke dekket ditt om natten og skape en følelse av magi.

Frisk opp dekkbrettene dine

Frisk opp dekkbrettene dine

Du kan male og beise platene dine hvis de ser gamle ut. For å få dekket ditt til å se nytt ut igjen, kan du legge til fersk maling. Det vil ikke være dyrt, men det vil utgjøre en stor forskjell. Dette vil holde dekket ditt rent og ryddig.

En kortstokk kan være vakker uten å bruke mye penger. Du kan gjøre en stor forskjell med litt DIY, gjenbruk eller resirkulering av varene dine. Vi håper du syntes disse bakgårdsideene på et budsjett var nyttige. Vi oppfordrer deg også til å pusse opp dekket ditt og få det til å skinne.