Shadow

24 foto për dizajn bashkëkohor të dhomës së gjumit që janë në trend!


Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #1

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #1

Një përdorim i ashpër i nuancave monokromatike, gri është mbizotëruesja e paletës së ngjyrave. Prezantohen disa forma organike përmes kornizës së krevatit, karriges së krevatit dhe karriges së theksuar, por veçoria bie në sy është oxhaku ultra-modern. E plotësuar nga korniza e dritares kafe dhe drita natyrale që ndriçon hapësirën, dhoma e gjumit nxjerr një ndjenjë ngrohtësie.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #2

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #2

Linja të pastra dhe një dizajn të qartë, ky dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit karakterizohet nga tone druri dhe gri që balancojnë njëra-tjetrën në mënyrë proporcionale. Llamba e varur në tavan me rrjedhje organike është një pjesë e deklaruar që thyen ngurtësinë e pamjes për të krijuar interes dhe dinamizëm.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #3

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #3

Një kombinim i drurit dhe grisë në dukje të ftohtë, ngrohtësi është sjellë në këtë dizajn të dhomës së gjumit nga perdet e rënda, llambat varëse dhe tapeti i dyshemesë. Dritaret me lartësi të plotë lejojnë dritën e bollshme të ditës në dhomë. Pikat e vogla të gjelbërta gjallërojnë hapësirën së bashku me pjesë të vogla të theksuara të vendosura përreth.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #4

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #4

Kjo dhomë gjumi bashkëkohore e ndritshme dhe e ajrosur dallohet për shkak të përdorimit të konsiderueshëm të ngjyrës së bardhë kundër grisë. Karrigia me krahë është pjesa kryesore e hapësirës, ​​dhe pjesët më të vogla të mobiljeve të zeza plotësojnë pamjen e përgjithshme. Drita e ndritshme e ditës vërshon dhomën e gjumit për ta bërë atë të duket e gjerë dhe e gëzuar.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #5

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #5

Një dizajn elegant dhe elegant i dhomës së gjumit, kjo është dhoma gjumi perfekte bashkëkohore. E bërë me një ngjyrë të vetme, ndriçimi i stilit të lartë është çelësi i suksesit të këtij dizajni. Luajtja me nivele dhe aeroplanë, shtroja me kontrast të errët dhe ngjyra e gjelbër e bëjnë dizajnin të gjallë dhe të gjallë.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #6

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #6

Një dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit me të cilin të gjithë jemi mjaft të njohur! Tone të pasura druri, perde të rënda, shtroje të rehatshme, ndriçim ambienti me varëse standarde, art abstrakt i mureve njëngjyrëshe dhe hapje të mëdha – asgjë më shumë nuk e përcakton stilin bashkëkohor të dizajnit.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #7

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #7

Një pamje e re e stilit bashkëkohor të dizajnit për dhomat e gjumit. Një lojë e toneve të dyfishta të ngjyrës së bardhë dhe kafe, pjesët e dekorit me theks ari, llambat e varura estetikisht tërheqëse dhe bimët jeshile, të gjitha vijnë së bashku me disa modele interesante në të gjithë hapësirën për të kompletuar këtë dhomë. Rafti i thjeshtë i librave të varur në mur shton një element të funksionalitetit minimalist në zonë.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #8

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #8

Një përdorim shumë modern i një kombinimi të paneleve të murit që shkon mirë me njëra-tjetrën, modelet në pjesën gri plotëson panelet me kënd të drurit të errët. Me po aq aktivitet në mur, elementët e tjerë në dhomë janë mjaft të thjeshtë dhe me teksturë të butë. Llambat varëse prej xhami shtojnë një nuancë sofistikimi në dhomë.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #9

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #9

Një dizajn luksoz bashkëkohor i dhomës së gjumit, përdorimi i thekseve të artë në të gjithë botën i japin hapësirës një ndjesi të pasur të nivelit të lartë. Paneli i murit me jastëk me ndriçim të pasëm, llambadari i tavanit, linjat e lëmuara prej ari, arti abstrakt i murit dhe shtroja e rehatshme e bëjnë hapësirën mjaft tërheqëse dhe joshëse. Pjesët e theksit të dekorit të zgjedhura me shije zbukurojnë tavolinat anësore të krevatit.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #10

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #10

Një lojë prej lëkure të bardhë dhe kafe, blu dhe të zezë përdoren si elementë të theksuar. Pjesa qendrore e tavanit, karriget dhe pajisjet antike të vendosura pranë komodinave ndryshojnë plotësisht pamjen e hapësirës. Shfaqja e shufrës së perdes së bakrit kundër perdeve të bardha në kornizën e bardhë të dritares i shton interes murit ndryshe të thjeshtë.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #11

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #11

Dizajni i dhomës së gjumit tërësisht i bardhë me të zezën, i përdorur si një ngjyrë theksuese me ngjyra të ndezura aty-këtu, e bëjnë të gjitha të kombinohen së bashku duke formuar një hapësirë ​​të ekuilibruar mirë. Arti i murit dhe llamba e varëses së tavanit sjellin forma unike që shkojnë mirë me kornizën e theksuar të pasqyrës dhe mbulesat e jastëkëve me model. Drita e bollshme e ditës plotëson tonin e bardhë të dhomës.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #12

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #12

Një dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit me linja të pastra dhe një plan urbanistik të qartë, kjo dhomë gjumi krejtësisht e bardhë-kafe ka një dekor të sofistikuar me pajisje të hijshme të lehta dhe pjesë moderne të theksit. Vizualisht e këndshme, prekja e teksturave shton një shtresë rehati në hapësirë.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #13

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #13

Një prekje e sofistikimit dhe luksit, ky dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit ka pamje të pasur me përzgjedhjen plot shije të materialeve dhe ngjyrave. Llambadari dhe llambat pranë krevatit janë pikat kryesore të hapësirës. Prerjet e murit dhe brazda në panelin prej druri pas shtratit shtojnë interes. Hapësira është e kompletuar me veprën e artit dhe strehën.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #14

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #14

Kjo dhomë gjumi bashkëkohore me modele është një hapësirë ​​vizualisht e gjithanshme, por që rrjedh së bashku si një dizajn. Kreu i kokës me ndriçim të pasëm dallohet kundrejt ndriçimit delikat në përgjithësi. Një qasje minimaliste mund të shihet qartë pasi tavolina anësore dhe hapësira e dyshemesë janë të pastra dhe pa rrëmujë. Zgjedhja e tonit gri të përdorur gjatë gjithë magjive është mjaft e dukshme bashkëkohore.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #15

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #15

Një dhomë gjumi bashkëkohore e ndritshme dhe e bukur, shumë tekstura me gëzof e bëjnë hapësirën të ngrohtë, komode dhe tërheqëse. Një pasuri unike i jepet kësaj dhome gjumi me përdorimin e ngjyrës së bardhë në forma dhe tekstura të ndryshme. Efektet e dritës së artë e bëjnë murin të dallohet, ndërsa jeshilja e plotëson pamjen me një gjallëri të freskët.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #16

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #16

Duke përdorur një gamë të dizajnit absolut bashkëkohor, ky është një dizajn i freskët i dhomës së gjumit. E zeza dhe e bardha duke balancuar njëra-tjetrën me një nuancë të rastësishme të bezhës, e kuqja përdoret si një ngjyrë e theksuar që nxjerr në pah të gjithë dizajnin. Pjesët elegante të dekorit dhe thjeshtësia e llambave të varura dhe arti i murit bien në sy.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #17

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #17

Një dhomë gjumi mbretërore, luksoze gjithëpërfshirëse, kjo mund të shihet mirë si mishërimi i dizajnit bashkëkohor të dhomës së gjumit. E kompletuar me një vaskë në hapësirën e hapur, hapësira nxjerr në pah parime bashkëkohore përmes përdorimit të një dizajni të përpunuar por elegant të kofshës së kokës që shkon përtej shtrirjes së shtratit, pajisjeve të dritës dhe artit minimalist monokrom. Hapjet e mëdha sjellin dritë të ndritshme të ditës në dhomë.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #18

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #18

Një dhomë gjumi minimaliste e kompletuar në nuancat gri dhe të bardhë, zgjedhja e guximshme e kornizave të zeza të dritareve plotëson pamjen e përgjithshme. Qilima e dyshemesë me modele dhe tastierat anësore elegante me dizajne moderne të montimit të dritës shkojnë mirë me dyshemenë me kontrast. Shumë gjelbërim duket se hyn në dhomë përmes hapjeve të mëdha që kanë pamje nga jashtë, duke i dhënë pak freski hapësirës.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #19

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #19

Përdorimi i mrekullueshëm i avionëve, ndriçimi delikat i ambientit, pajisjet ultra-moderne të dritës, dekori elegant dhe pjesët e theksuara minimaliste të kombinuara me përdorimin e zgjuar të një palete të pasur që plotëson, kjo është një dhomë gjumi bashkëkohore e përshtatshme për një mënyrë jetese luksoze. Me një pamje të pastër dhe të pastër, shtrati i ulët është një përvojë e fundit relaksuese.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #20

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #20

Një dizajn i përshtatshëm për stilin elegant, ky dekor i zi mat është elegant dhe elegant. Përdorimi delikat i toneve të ngrohta të drurit përzihet në mënyrë të përkryer për të krijuar një pamje të pasur, e theksuar më tej nga përdorimi i zgjuar i ndriçimit. Pasqyra e rrumbullakët bie në sy ndërsa karrigia e hijshme është funksionalizëm absolut. Shtrati i thjeshtë por i rehatshëm plotëson dizajnin dhe dekorin e hapësirës.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #21

Dizajni bashkëkohor i dhomës së gjumit #21

Një pamje bashkëkohore industriale, dizajni është i kompletuar me përfundimin e murit dhe tavanit prej betoni të papërpunuar me dritat e zeza të pistave dhe varëse të varura nga tavani me një përdorim maksimal të grisë. Ngrohtësia është sjellë me përdorimin e tapetit maroken të dyshemesë dhe ndriçimit të limanit. Pamja e ashpër e betonit prishet nga përdorimi i bimëve të freskëta jeshile dhe bambu.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #22

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #22

Një dizajn gri në të zezë me përdorimin e thekseve të artë ngre pamjen dhe ndjesinë e hapësirës, ​​duke sjellë pasuri dhe luks. Shkëlqimi i pëlhurës për mbulesën e krevatit dhe jastëkët jep një pamje palatore. Tavolinat anësore me theksin e dekorit të artë qëndrojnë dukshëm përballë hapësirës së shtratit të kokës së përfundimit të betonit.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #23

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #23

Një dizajn bashkëkohor minimalist i dhomës së gjumit që sjell ambientin e jashtëm në ambiente të mbyllura, kjo dhomë me xhami me lartësi të plotë vërshon në dritën natyrale të ditës duke ndryshuar atmosferën e plotë të hapësirës. Përdorimi i ngjyrës bezhë kundër dyshemesë prej druri dhe dekori minimal me ngjyrën e gjelbër brenda hapësirës e bëjnë këtë një dizajn të ziliqar dhomës.

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #24

Dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit #24

E bardha dhe grija e ngrohtë sundojnë këtë dizajn të dhomës së gjumit. Shumë tekstura me gëzof dhe disa zbukurime të hijshme ari për mobiljet minimaliste, ngjyrat e kuqe të kombinuara me dekorin e çuditshëm të balonave dhe disa lule të freskëta plotësojnë këtë dhomë gjumi bashkëkohore absolutisht të gjallë. Karrigia me theks dhe tavolina anësore shkojnë mirë me pjesën tjetër të dekorit.

FAQ

 1. Çfarë është dizajni bashkëkohor i brendshëm?

  E karakterizuar nga elementë minimalistë, linja të pastra, skaje të qarta dhe sipërfaqe të qarta, një gamë ngjyrash neutrale e dominuar nga nuancat e grisë, dizajni bashkëkohor i brendshëm është një stil që balancon hapësirat moderne me një prekje ngrohtësie. Funksionalizmi dhe thjeshtësia janë konsiderata të rëndësishme në stilin bashkëkohor të dizajnit.

 2. Çfarë është një dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit?

  Një dizajn bashkëkohor i dhomës së gjumit është një hapësirë ​​e ngrohtë ftuese, zakonisht e kompletuar me dizajn modern, orendi druri, tekstura të buta dhe disa ngjyra të gjalla. Modelet shihen gjithashtu si një tipar i përbashkët i një dizajni bashkëkohor të dhomës së gjumit.

 3. Si të bëni një dhomë gjumi bashkëkohore?

  Së pari, mos e mbipopulloni hapësirën e dhomës së gjumit, mbajeni atë minimale dhe funksionale. Zgjidhni pajisje të hijshme dhe përzieni shumë tekstura. Merrni disa grafika në mënyrë delikate me përdorimin e jastëkëve të hedhjes. Shtoni një ngjyrë të ndezur që plotëson pjesën tjetër të dekorit.

 4. Si të zgjidhni ngjyrat për një dizajn bashkëkohor të dhomës së gjumit?

  Stili bashkëkohor i dizajnit zakonisht luan në një gamë ngjyrash neutrale me të bardha të ngrohta, nuanca gri dhe të zezë. Ndërsa këto mbeten ngjyrat mbizotëruese për stilet e tilla të dhomave të gjumit, ju gjithashtu mund të zgjidhni nga bluja e errët në jeshile e thellë deri te vjollca e thellë si ngjyra të theksuara për muret ose panelet e theksuara.

 5. Cilat elemente duhet të përfshihen në një dhomë gjumi bashkëkohore?

  Për një dhomë gjumi bashkëkohore, përveç krevatit dhe tavolinave anësore, mund të zgjidhni disa drita varëse të varura ose një llambadar të thjeshtë, një karrige me theks minimalist nëse e lejon hapësira, disa dekorime elegante që janë delikate dhe që shkojnë së bashku me stilin e dizajnit. dhe disa bimë dhe arte muresh për të kompletuar pamjen.