Shadow

Certus utnevner ny administrerende direktør, medlemmer av ledergruppen


Dave Bradford

Certus utnevnte Dave Bradford som administrerende direktør, som er en av flere utnevnelser i selskapets ledergruppe.

Bradford begynte i Certus i september 2021 med lang erfaring fra gatebaserte serviceselskaper i høy vekst, inkludert skadedyrkontroll og bassengtjenester.

«Siden jeg begynte i Certus i fjor, har jeg vært overrasket over hvor mye teamet vårt kan utrette samtidig som det balanserer enorm vekst samtidig som jeg yter god service til kundene våre,» sa Bradford i en pressemelding. «Våre strukturelle endringer er gjort for ytterligere å støtte oppdraget vårt om å være en foretrukket arbeidsgiver, som setter mennesker først, samtidig som vi fortsetter å vokse i et veldig høyt tempo.»

Nye utnevnelser til Certus ledergruppe inkluderer også Dawn Hammond som Chief Human Resources Officer, David Joles som Vice President of Operations – East og Eric Chavez som Vice President of Operations – West.

Med 22 års erfaring som HR-profesjonell, vil Hammond fokusere på å bygge dybde i våre HR-evner for å best mulig støtte våre nåværende teammedlemmer mens de ansetter nye teammedlemmer.

Joles og Chavez slutter seg til Certus med til sammen 57 år i skadedyrbekjempelsesindustrien og fokuserer på å bygge sterke team for å yte kvalitetsservice til både huseiere og bedrifter.

Amy Wilson vil fortsette som administrerende direktør, og sikre at «vi leverer opp til våre løfter til teamene våre og kundene våre,» ifølge en pressemelding.

Medgründer Mike Givlin vil gå av som administrerende direktør og gå inn i en rådgivende rolle som medlem av styret.

Om Certus

Bransjeveteranen Mike Givlin ble grunnlagt i 2019 og samarbeidet med Imperial Capital, et mellommarkeds private equity-selskap fra Toronto, Ontario, Canada. Sammen dannet de Certus, og ser for seg en ny plattform for samarbeid med ledende skadedyrbekjempende selskaper over hele USA og Canada.