Shadow

Disse 9 ideene for gressveggdekor er en fin måte å inkorporere grønt


Jeg håper du likte artikkelen der vi viste hvordan planter er en av de enkleste måtene å innlemme grønt i hjemmene dine. For å fullstendig forvandle stemningen i rommet og legge til en naturlig følelse, er disse ideene for gressveggdekor et flott alternativ å vurdere. Kunstige planter og gressvegger er også noen lite vedlikehold og enkle dekorasjonsalternativer.

Mens du søker på internett etter noen fantastiske ideer til gressveggdekorasjon for noe rikt eksotisk interiørdesign, håper vi søket ditt ender her med vår samling av slike ideer!

Gress veggdekorasjon ideer for hvert hjørne av rommet ditt

Ideer for å dekorere vegger med gress til inngangen

Ideer for å dekorere vegger med gress til inngangen

Hils gjestene dine med et utbrudd av friskhet og energi når de kommer inn i hjemmet ditt gjennom entréen. Et stadig mer populært sted i hjemmet, veggene til inngangsbaren kan utformes på en elegant måte. For å bryte opp inngangsveggen i håndterbare områder, eksperimentere med noen gressmønstre.

Ved å skape en munter atmosfære, setter du den perfekte tonen og stemningen for hjemmet ditt fra det øyeblikket du går inn. Tilpass entréen din med en benk eller konsoll for å matche innredningen din, eller legg til litt aksentbelysning for å fremheve et stykke dekor installert på gressvegg.

Ideer for å dekorere veggene med gress til badet

Ideer for å dekorere vegger med gress

Ideer for å dekorere veggene med gress til badet

Skap en avslappende atmosfære ved å inkludere en gressvegg på badet ditt. Kunstige eller naturlige planter vises ofte i baderomsdekorasjoner, men en kombinasjon av dem med en aksentvegg av gress faller definitivt.

Ikke bare tilfører det en fargetone til det vanligvis helhvite badet, men det skaper også en designidé med lite vedlikehold som gir dynamikk til rommet. Balanser proporsjonene for å sikre at gressveggen ikke overvelder området.

Ideer for å dekorere vegger med gress til soverommet

Ideer for å dekorere vegger med gress

Ideer for å dekorere vegger med gress til soverommet

Stimuler sansene dine og forbedre utseendet på soverommet ditt uten store anstrengelser og problemer med en veggdekorasjonside med syntetisk gress. Litt grønt på soverommet ditt kan skape en subtil rolig og skånsom forfriskning av sinnet.

Kunstgressvegger er også en god idé for barnas soverom. Enkel å vedlikeholde, de kan gjøre plassen avslappende og fredelig, noe som kan tillate barn å konsentrere seg bedre.

Velg et lite område av veggene på soverommet ditt for å fremheve som vil opprettholde harmonien i designet mens du skaper et interaktivt rom for beboerne. En lesekrok eller et studiehjørne er noen alternativer for å inkludere en veggdekor med gress på soverommet ditt.

Ideer for å dekorere veggene med gress til balkongen

Ideer for å dekorere vegger med gress

Ideer for å dekorere veggene med gress til balkongen

Balkonger er et av de mest åpenbare valgene for en gressvegg i hjemmet ditt og kan forvandle utseendet til balkongen din fra tørr og trist til lys og levende. Det er det første trinnet for å skape en flott DIY-minihage.

Dekk den med fargerike hengende blomsterpotter og gjør gressveggen din enda mer attraktiv og attraktiv. Legg ut ditt valgte sete, heng noen eventyrlys, kast noen puter og tepper, spill favorittmusikken din og nyt en rolig kveld med dine kjære.

Ideer for å dekorere vegger med gress for trapper

Ideer for å dekorere vegger med gress

Ideer for å dekorere vegger med gress for trapper

Mens trappen bryter opp nivåene til ethvert hjem, er det også et flott sted å gå mellom forskjellige rom og opplevelser. De døde veggene i en trapp kan bringes til live ved bruk av gressvegger som skaper utseendet til en vertikal hage.

Trappenes skråning er et naturlig grunnlag for å leke med designet ved hjelp av ulike nyanser av grønt. Aksentbelysning og dekorative elementer kan installeres over den vertikale stangveggen for å gi den en estetisk appell. Fullfør gressveggen ved å plassere noen planter ved foten av trappen.

Gress veggdekor ideer for aksentvegger

Ideer for å dekorere vegger med gress

Gress veggdekor ideer for aksentvegger

Selv om det er et spørsmål om personlig preferanse når det gjelder å dekorere aksentvegger, fungerer gressvegger godt nok til å live opp ethvert område av hjemmet. Spesielt når du bruker torv eller syntetisk gress til aksentvegger, kan du velge å henge opp noen store nøytraltonede malerier eller en ikonisk speilramme for å balansere ut det grønne tomrommet.

Egendefinert kalligrafi med noen hjemmedekorasjonsskilt eller favorittsitatet ditt er et annet tillegg til en gressvegg som blir behandlet som en aksent. For et rustikk utseende, legg til noen rå treelementer som passer godt sammen med grønt.

Gressveggdekorasjonsideer for dekk

Ideer for å dekorere vegger med gress

Gressveggdekorasjonsideer for dekk

Forbedre utseendet til verandaen, terrassen eller terrassen din med ideer som dekorerer gressvegger som passer inn i omgivelsene eller skiller seg ut. Kunstige fibre som er ekstremt værbestandige er et godt valg for slike utendørs gressvegger.

Ideer for å dekorere vegger med gress til stuen

Ideer for å dekorere vegger med gress

Ideer for å dekorere vegger med gress til stuen

Nylig har trendy interiørdesign brukt kunstgressveggdekorasjoner for å fremheve stuer. For å bryte monotonien og den samme gamle designstilen ved å bringe et friskt perspektiv og noen lyse farger, planlegg rommet rundt det sentrale temaet til en gressvegg.

Møbler, aksentstykker og stuebelysning kan planlegges rundt gressveggen. Det fremhever ikke bare rommet, men gir også en livlig karakter til rommet, noe som gjør det hyggelig og slående.

Gress veggdekorasjon ideer: gress gardiner

Ideer for å dekorere vegger med gress

Gress veggdekorasjon ideer: gress gardiner

Et enkelt gressgardin kan godt opprettholde personvernet til balkongen din og er en av de innovative ideene til gressveggdekorasjon. Et syntetisk gressgardin på din side av balkongen er ikke bare estetisk tiltalende, men det dekker også sprekker og eventuelle sprekker som er store nok til at folk kan kikke.

Ideer for å dekorere gressvegger til kontoret

Ideer for å dekorere vegger med gress

Ideer for å dekorere gressvegger til kontoret

Kontorinteriør skal ikke alltid være formelt og monotont. Innendørs veggdekorasjoner med gress kan legge til en unik og trendy appell til kontorinnredningen og interiøret ditt!

Resepsjonsområdet er det vanligste stedet for en kunstgressvegg, som også fungerer som et samlingspunkt for folk som besøker kontorlokalene. Du kan også innlemme gressvegger i rekreasjonsområdene til kontorlokalene for visuell avslapning og en estetisk appell.

Konklusjon

Trenden med gressveggdekorasjonsideer er kommet for å bli en stund. Bruk av kunstgress blir mer og mer populært og er lettere å installere og vedlikeholde.

Vi håper disse unike ideene til gressdekorasjon vil inspirere deg til å forbedre hjemmets veggdekorasjon. Det er en fantastisk måte å bringe litt liv inn i livet og daglige rutinen.

FAQ

 1. Kan jeg bruke kunstgress på veggene mens jeg inkorporerer gressveggdekorasjoner?

  Selvfølgelig ja! Kunstgress kan legges på murstein, betong, gips og alle andre typer vegger. Sørg for at overflaten er jevn og flat slik at kunstgresset kan installeres riktig.

 2. DeEr det mulig å kraftvaske syntetisk gress brukt i hjemmeinnredning?

  Ja! Kraftvasking av gresset vil også bidra til å rense syntetisk gress raskt. Vær forsiktig så du ikke vasker faste stoffer med en elektrisk vaskemaskin. Før kraftvask, fjern eventuelle partikler, inkludert kjæledyravfall.

 3. Kan jeg bruke ideer til gressveggdekor for å lage separate områder på rommet mitt?

  Hvis du synes området ditt er minimalistisk, kan du lage separate områder ved å bruke ideer til dekorasjon av innvendige gress. Det får et relativt lite rom til å virke større ved å lage forskjellige områder for å delta i favorittaktivitetene dine.

 4. Hvordan lager jeg en vertikal hage for å bruke i gressveggdekorasjonene mine?

  Du kan bruke noen paneler av kunstige planter montert på veggen som kan settes sammen ganske raskt for å danne en vakker veggdekorasjon.

 5. Hva er den beste måten å feste kunstgress på en betongvegg når du bruker det i ideer til dekorasjon av gressvegger?

  Å klippe kunstgress i strimler og feste hver stripe til veggen med dobbeltsidig tape er den enkleste tilnærmingen til å feste kunstgress til en betongvegg. Når du er ferdig, vil du kunne skape en sømløs effekt.