Shadow

Bytt vannleverandør for din bedrift


Alle virksomheter kan nå bytte virksomhetsvannleverandør. Den deregulerte vannindustrien ble opprettet for å gjøre det enklere for virksomheter å bytte vannleverandør. Du bør merke deg at en vannleverandør kjøper vann i bulk fra vanngrossisten og selger det deretter til deg. De er ansvarlige for mange ting. Dette inkluderer å fakturere bedriften din nøyaktig for brukt vann, gi forsikring og fungere som et kontaktpunkt når noe går galt, justere vannmåleravlesninger og mye mer. Hvis du ønsker å redusere vannregningene dine, velg en vannleverandør for bedrifter med gode forretningspriser. Denne siden diskuterer bytte av vannleverandør for virksomheten din.

Bytt vannleverandør til bedrifter

Først må du identifisere vannprisene som tilbys av andre vannleverandører. Hver forretningsvannleverandør kan bestemme hvor mye kundene skal betale. Derfor bør du sammenligne din nåværende vannkontrakt med de tilgjengelige alternativene. Når du har gjort dette, kan du velge ny vannleverandør. Men det kan avhenge av pris og kvaliteten på kundeservicen du ønsker å motta fra din nye vannleverandør.

Du bør også huske å kontakte din nye forretningsvannleverandør for å starte ombordstigningsprosessen. Dette kan inkludere å godta en ny vannkontrakt som er avhengig av å bestå en kredittsjekk hos den nye vannleverandøren.

Når du har fullført ombordstigningsprosessen med den nye bedriftsvannleverandøren, kan de kontakte din gamle bedriftsvannleverandør for å avtale avbrudd av vannforsyningen. Din gamle vannleverandør kan utstede en sluttregning som du må betale slik at bytteprosessen kan fullføres.

Det er verdt å merke seg at vannprisene for bedrifter ofte øker hvert år. Dette er fordi kostnadene ved vedlikehold av vann- og avløpsanlegg øker hvert år. Og i det deregulerte vannmarkedet kan vannleverandører til bedrifter bestemme seg for å øke vannprisene hvert år. Det kan være stressende for enhver bedriftseier å se vannregningen øke hvert år. Det som er bra er at du kan bytte vannleverandør for bedriften din for å få den rette med bedre vannpriser.

Ting du kan forvente når du bytter

Vannmengden og detaljene om vannforsyningen til forretningslokalene dine registreres av vannregulatoren. Dataene lagres i databasen som oppdateres så snart måleren er avlest eller noe endres i vannforsyningen til ditt forretningslokale.

Enhver vannleverandør kan få tilgang til denne databasen. Dette lar dem gjøre en sømløs overgang fra en vannleverandør til en annen. Husk at når du bytter vannleverandør, kan du motta en endelig vannregning fra din tidligere vannleverandør og en første vannregning fra din nåværende vannleverandør.

Det viktigste å merke seg er at ingenting endres i måten vann tilføres til bedriftslokalene dine. Det er ingen avbrudd i vannforsyningen eller endringer i kvaliteten på vannet din bedrift mottar.