Shadow

Hvordan skjule en projeksjon inne i et hus


Et vakkert hus hviler alltid på en sterk struktur. Men noen ganger projiseres en bjelke, søyle eller annet strukturelt element inn i området, og forstyrrer det generelle utseendet og følelsen av rommet. Så hvordan skjuler du en projeksjon inne i et hus som er en integrert del av strukturen?

Selv om et slikt element aldri kan forsvinne fra det visuelle skjemaet, kan det være smart forkledd for å skjule, fremheve eller integreres i rommet, noe som gjør det til en del av rommet som blander seg sømløst og ikke ser annerledes ut.

Slik skjuler du en projeksjon inne i et hus #1 – Mal den med matchende farge

Slik skjuler du en projeksjon inne i et hus #1 – Mal den med matchende farge

En av de enkleste måtene når du lurer på hvordan du skjuler et prosjekt inne i et hus, er å male det som resten av rommet. Match nyansen av veggfargen med designelementet og det vil passe komfortabelt inn i rommet som også fungerer godt med innredningen.

Det er en enkel, men elegant måte å gjøre slike elementer til en del av rommet. Blanding av elementer i rommet skaper enhetlige områder uten å forårsake visuell distraksjon. Varme nøytrale farger er de perfekte nyansene å velge for rommet, siden de er behagelige og beroligende for øynene, noe som gjør at det hele kommer sammen ganske enkelt.

Hvordan skjule en projeksjon inne i et hus # 2 – Lag kontrast

Hvordan skjule en projeksjon inne i et hus # 2 – Lag kontrast

Å lage en skarp kontrast, også kjent som fremheving, er en annen måte å skjule en projeksjon i et hjem. Denne teknikken fungerer perfekt for en bjelke, avsats eller mocheta og ser bra ut med en annerledes, men autentisk tilnærming til designstil. I stedet for å skjule anomalier, kan kontrasterende elementer stå stolte og vise sin egenart mot resten av rommet.

En skarp endring i farge og tekstur legger til drama og bringer noen livlige vibber til rommet sammen med å fremheve området. Denne teknikken lar deg også gjenta visse funksjoner gjennom hele foreningen av rommet – få frem den rustikke innredningsstilen ved å male bjelkene grovt for å matche gulvet, alt mot de hvitkalkede veggene og taket.

Hvordan skjule en projeksjon inne i et hus #3 – Bruk klær

Hvordan skjule en projeksjon inne i et hus #3 – Bruk klær

Dressing er en smart måte å håndtere hvordan du skjuler en skjult projeksjon inne i et hus. Ikke bare endrer det den visuelle estetikken i rommet, men det endrer også atmosfæren i rommet.

Å bruke murstein til å kle slike prosjektelementer i et rom skaper en varm og innbydende atmosfære, samtidig som den tilfører litt industriell sjarm som matcher stilen til innredningen. Flislagte teglpaneler er et enklere alternativ for å oppnå ønsket resultat uten å måtte forholde seg til solide murstein. Trefinish er også et annet populært valg for slike kledninger, og du kan velge mellom en rekke alternativer, inkludert trefinishfliser, resirkulerte palleplater og treteksturerte laminater.

Speil er det nyeste trendvalget for å pynte anslag i et hjem, siden de gir strålende illusjoner som får rommet til å se vakrere ut enn noen gang, samtidig som det gir en ganske lett og luftig følelse.

Marmor tilfører en følelse av luksus og klasse til høye rom og er et alternativ for eleganse for å skjule en projeksjon inne i et hjem. Velg mellom en rekke farger som også utfyller dekorasjonsstilen i rommet.

Å plassere en projeksjon inne i et hjem er en fin måte å tilføre litt farge og liv til rommet. Velg noen klassiske blå og hvite azulejos og lek med miksing og matchende mønstre for å lage et mønster som kan bli høydepunktet i hjemmet ditt!

Hvordan skjule en projeksjon inne i et hus # 4 – Lag en teller

Hvordan skjule en projeksjon inne i et hus # 4 – Lag en teller

Optimaliser en søyle som er nær eller inne på kjøkkenet ditt ved å bruke den til å skape ekstra benkeplass. Ikke bare vil det hjelpe deg å blande projeksjonen inn i rommet, men det vil også gjøre det umulig å legge merke til som et sår.

Velg en benk av det materialet du ønsker og lag en benk mellom søylen og veggen eller den eksisterende kjøkkenbenken som ekstra arbeidsplass for deg. Hvis den faller mellom kjøkken og stue, kan du til og med bruke den som frokostøy for travle morgener!

Slik skjuler du en projeksjon innendørs #5 – Tilpass barenheten din

En tilsynelatende merkelig designersøyle i stuen din kan på smart måte tilpasses for å lage din egen barenhet som kan stjele showet! Bare legg til falske søyler etter behov og bygg ditt eget brennevinsskap. Lek med etterbehandlingsmaterialer og belysning for enda mer dramatiske effekter. Sørg også for å se etter hyllehøyder å plassere flaskene på!

Designtips – gitt den omkringliggende plassen, kan du også vurdere å ha et barrengjøringsområde komplett med et minikjøleskap og en vask for en rask skylling.

Hvordan skjule en projeksjon i et hus #6 – Et stilig tastaturrom

Hvordan skjule en projeksjon i et hus #6 – Et stilig tastaturrom

Dette er et flott alternativ for å forvandle en urovekkende projeksjon i stuen din til et stilig design som passer inn i rommets innredningsstil. To tilstøtende søyler kan kobles sammen av en moderne utkragerenhet som kan flyte over gulvet.

Bruk toppen av konsollen til å vise noen stilige aksentstykker, mens bunnrammen kan fungere som en bokhylle. Arranger stuen din slik at baksiden av sofaen vender mot denne konsollenheten og gir en visuelt behagelig sirkulasjon fra omgivelsene. En slik konsollenhet er også en unik måte å dele opp en åpen planløsning i distinkte rom.

Designtips – hvis denne konsollen faller mellom stuen og kjøkkenet, lek med bredden på toppen for å lage en øy som kan fungere som spiseplass!

Hvordan skjule en projeksjon inne i et hus # 7 – Øya med glade minner

En absolutt budsjettvennlig måte å omgå en projeksjon inne i et hjem på er å male den i dempet nøytrale farger for å skape et bakteppe for noen bilderammer. Installer noen fotolys og ramme inn favorittbildene dine av venner og familie for å skape en øy med glade minner!

FAQ

  1. Hvordan kan jeg skjule søyler i hagen min?

    De monotone søylene på terrassen kan mykes opp ved å bruke trefliser. Installer lameller og hold avstand mellom hver for å skape et visuelt tiltalende utseende som ikke ser tungt ut for øynene. Dette designet gir rommet en gammeldags sjarm.

  2. Hvordan kan jeg skjule bjelkene under taket?

    Mønstrede undertak er det beste alternativet for å skjule synlige bjelker. Drop-tak gir dybde og design til et normalt undertak. Lek med belysningen avhengig av undertakets design du velger.

  3. Er det viktig å skjule en projeksjon inne i et hus?

    Det er ikke absolutt nødvendig å skjule noen strukturell projeksjon – søyle, bjelke eller avsats – som er midten av ethvert rom. I stedet kan du også bruke den som et hoveddekorasjonselement for å matche designstilen.